фирми продукти
представяме
работа
 
8 продукта за дома и детето

Вижте няколко забавни и практични продукти за дома и детето, създадени специално с грижа за малките. Цветни, меки и безопасни, те спестяват време и се грижат за бебетата, забавляват ги и ги обгрижват по време на сън. Аксесоарите могат да са от полза на родителите при обзавеждането на стаята, при къпане на бебето, при приспиване.

 8 продукта за дома и детето


1. Бебешки халат за баня - акула

 8 продукта за дома и детето

Забавен и цветен, халатът с формата на отворила уста акула попива бързо водата и помага при подсушаването на детето след баня. Меката и абсорбираща материя е приятна на допир, а забавната качулка за главата създава настроение.


2. Дзен бебешка люлка


 8 продукта за дома и детето

Част от цяла колекция за удобство на малките палавници, аксесоарът има няколко функции, като столче и като люлка. Поставен върху стабилната основа с програматор на скоростите на люлеене, мебелът приспива детето. Към аксесоара са включени детайли, които се въртят и действат успокояващо на бебетата. Изисканият дизайн и пастелните оттенъци са допълнително преимущество на продукта. Седалката се завърта на 90 градуса, а звуковият панел включва 14 мелодии, от които 6 приспивни и 8 забавни.


3. Сгъваема бебешка вана

 8 продукта за дома и детето

Лесен начин за къпане на бебето. Ваната е от мек материал, който пасва на размерите на мивката. Аксесоарът спестява време и вода, предпазва малкото и позволява на родителите да използват и двете си ръце. Материалът е неплъзгаем пвц без токсични ингредиенти.


4. Приспивна овчица


 8 продукта за дома и детето

Съдържа 4 успокояващи звука - тупкащо сърце, летен дъжд, океански вълни и звуци на кит – който създават чудесна атмосфера за сън на бебетата. Играчката се захваща за креватчето чрез велкро. Овцата е от мек материал и може да се използва като плюшена играчка. Звуковата система е с настройка на силата на звука и се изключва автоматично при изминаване на 23 минути.


5. Костенурка – лампа за звездно небе


 8 продукта за дома и детето

Мека играчка с две функции, която може да се използва като плюшено животинче и като лампа. Меката светлина, която аксесоарът разпръсква, се процежда през отворите на гърба на костенурката и създава върху стените и тавана множество ярки звезди. Успокояващият ефект може да се използва не само за бебета, но и за по-големи деца.


6. Бебешка постелка с играчки


 8 продукта за дома и детето

Апликирана с цветни парчета тъкан, дървета, птици и растения, постелката е подходяща за най-малките. Нейните меки повърхности и ярки багри ще допаднат на бебетата, а висящите играчки ще ги занимават, докато родителите вършат домакинските си задължения. Игра за сетивата на малчуганите, продуктът разполага с безопасно огледало и релефни материи за игра.


7. Комплект за детска стая

 8 продукта за дома и детето

Цветен и красив, комплектът включва мотиви от животинския свят, сякаш стаята се намира сред гората. Уютните оттенъци на бежово, зелено, кремаво, синьо и червено успокояват атмосферата, а забавните животинки радват малчуганите. Детската стая разполага с одеалце, омекотяващ кант за креватче, перденца и чаршафче. Тъканите са изработени изцяло от памук, с полиестерен пълнеж. Комплектът може да се използва не само за бебета, но и за по-големи деца.


8. Бебешка постелка за сън и игра

 8 продукта за дома и детето

Меките животинки са не само огромна играчка за бебето, но и чудесна постелка за сън и игра. Върху удобното стомахче на жирафа малкото ще се чувства като върху облак. Поставена върху пода играчката защитава бебето от студа и твърдите подове, а върху фотьойла и канапето тя е удобна подложка. Диаметърът на продукта е 78 сантиметра.


Източник: gadgetsharp.com







25 април 2015 11:52 | Относно продуктите в тази статия
От: comfort.bg
Статията е само информативна, не предлагаме тези продукти и не знаем дали се продават в България. За повече подробности и цена вижте чуждия сайт, даден като източник в края на статията.
25 април 2015 09:53 | Сгъваема вана за бебе, за мивка
От: Марианна
От къде може да се купи?
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
аксесоари за детето, продукти за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg