фирми продукти
представяме
работа
 
6 лесни проекта с плат

Вижте какво можете да направите за интериорите си, само с няколко парчета разноцветни тъкани. Пуснете на воля въображението си и създайте свой собствен стил с малко средства.

Вижте още: 8 бързи идеи с плат


1. Стенни акценти

6 лесни проекта с плат

Няколко високи и тесни правоъгълника, тапицирани с цветна материя, могат да изпълняват ролята на горна дъска на леглото. за основа може да се използва шперплат или дървени рамки, към които с такер да се монтират тъканите. Правоъгълниците се прикрепват чрез метални панти за повече стабилност. Можете да използвате тъкани, използвани в интериора или да съобразите тоновете и мотивите им с тези на интериорите.


2. Дъска за спалнята и леглото

6 лесни проекта с плат

Като горна дъска на леглото или като детайли за стената във всекидневната стая, няколко квадратни дървени рамки или парчета срязан шперплат, облечени в цветни материи, са чудесен аксесоар за дома. монтирайте тъканите към основата или рамката чрез такер или ги залепете с лепило. Съчетайте две или повече материи, като се стремите да използвате оттенъци, които се съчетават добре. Окачете ги на стената в мрежа.


3. Рамка за огледало

6 лесни проекта с плат

Използвайте няколко парчета тъкан в ярки тонове и мотиви, за да създадете ефектен детайл към огледалата в дома си. Демонтирайте огледалото от рамката и отрежете от плата кръгло парче с размерите на основата, добавяйки няколко сантиметра толеранс. Обвийте рамката с плата и нанесете отгоре лепило за декупаж, като изпъвате добре. Нанесете няколко слоя от лепилото и оставете да изсъхне. Монтирайте кръглото огледало в рамката и окачете.


4. Врата за шкафовете в кухнята

6 лесни проекта с плат

Освежете старите шкафове в кухнята с малко плат. Поставете парче цветна материя върху основата и я захванете с такер. Залепете няколко дървени летви, за да захванете материята по здраво и за да скриете ръбовете и телбодите.


5. Акцент за празничната маса


6 лесни проекта с плат

Използвайте няколко стари кутийки от консерви или боя, за да създадете разноцветни детайли за празничната маса. Срежете няколко парчета от цветни материи, които да са с размерите на кутийките, като добавите 2-3 сантиметра толеранс. Обвийте всяка кутийка с тъканта и я залепете с лепило по ръбовете. Можете да добавите и обшивки по горните и долните ръбове, като използвате координиращи цветове. Аксесоарите можете да използвате като вази или като съдове за детайли, прибори, акценти.


6. Абажур за лампата

6 лесни проекта с плат

Стандартната настолна или подова лампа може да бъде освежена само с малко цветна материя в координиращи на интериорите тонове. Най-лесно е да използвате абажур тип барабан, тъй като тъканта се реже на ивици. Материята се залепва към повърхностите на абажура с лепило, като могат да се добавят ширити по двата ръба. Вижте един проект тук.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
лесни проекти, проекти с плат, интериор, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg