фирми продукти
представяме
работа
 
9 хитри проекта за дома

Превърнете обикновените предмети в полезни за дома аксесоари, без много средства, като използвате тези практични хрумки. Те са интересен начин да освежите интериорите на своя дом и да добавите доза индивидуален чар.


Подвижен офис


 9 хитри проекта за дома

Старата масичка, оборудвана с колелца и детайли за офис джунджурийки, е превъзходен аксесоар за офиса. Боядисайте масичката и монтирайте колелцата. Добавете поставки за папки, за съдчета с офис приспособления и дребни детайли. В зависимост от модела на мебела можете да добавите редица акценти.



Кубчета шахмат


 9 хитри проекта за дома

Стандартните шкафчета с рафтове могат да се използват във всекидневната или детската, като се освежат с малко плат. Изрежете плата според размерите на кубчетата и добавете 2-3 сантиметра за джобче. Ушийте клупа за корниза и го вкарайте в дървен лост. В долната част на плата можете да добавите джобче с лост за тежест. Монтирайте корнизите върху детайлите.



Рафт стълба

 9 хитри проекта за дома

Старата дървена стълба е чудесен аксесоар за трансформация в стенен рафт. Боядисайте повърхностите й и оставете да изсъхне. Монтирайте аксесоара към стената, като я захванете на няколко места с винтове или метални детайли.



Акценти за бюрото

 9 хитри проекта за дома

Превърнете старите кутии за боя в съдчета за офис принадлежностите. Облепете ги с цветна хартия в ярки багри. Добавете няколко детайла от щипки, които сте надписали с основни характеристики – фактури, спешни писма, непрочетени сметки и прочее - щипките можете да закачите към писмата и бележките, за да знаете кое да прочетете по време на работа.



Торба за пране

 9 хитри проекта за дома

Окачете на стената в килера или гардероба практична торба за дрехи, за да събирате мръсните дрехи за пералня. Ушийте я от цветна тъкан, като използвате ярко обагрена калъфка за възглавница. Срежете горната част на аксесоара и обшийте клуп около обикновен обръч за бродерия. Можете да добавите шнур за окачване и етикет за цветни или бели материи, окачен около шнура.



Рафтове кутийки


 9 хитри проекта за дома

Шкафчетата за обувки могат да се превърнат в стенни рафтчета, като ги боядисате и монтирате на стените. Поставете ги така, че да оформите няколко опции за съхранение на аксесоарите. Съхранявайте в кутийки или върху рафтчетата.



Керамични саксийки


 9 хитри проекта за дома

Керамичните саксийки са функционални аксесоари за баня. Боядисайте ги в наситени бои и добавете детайли. Използвайте аксесоарите за памучните тампони, за клечките за уши, за четките, сапуните, пастите за зъби и самобръсначите.



Мивка с пола


 9 хитри проекта за дома

За да скриете грозните тръбопроводи под стенните мивки, добавете полички от плат. Използвайте водонепромокаема материя и пришийте към нея широк ширит. Можете да захванете аксесоарите от плат посредством велкро.



Параван за помещенията


 9 хитри проекта за дома

Ако вътрешните помещения започват директно от антрето или коридора, добавете параван от шкафове с две функционалности. Ако аксесоарите са с разнороден цвят, можете да ги боядисате в бяло или синьо. Обърнете два от шкафовете в едната посока, а третия в другата посока. Предните сектори на детайлите използвайте за съхранение на вещите, а задните сектори използвайте като стени за окачване на акценти с декоративен или практичен характер.


Източник: bhg.com







16 септември 2011 08:49 | хитринки
От: Снежанка Грозева
идеите са много интересни,може да се възползвам от някои
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
проекти за дома, аксесоари, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg