фирми продукти
представяме
работа
 
Подвижна лятна вила за отмора

Семплата конструкция и практично обзавеждане на вилата позволява гъвкави решения за ваканцията. Подвижната структура дава възможности да допълват нови детайли, без да се премахват стари, а решенията за интериора и екстериора могат да се съобразят с конкретната среда.


Отворена архитектура


 Подвижна лятна вила за отмора

Повечето стаи на съоръжението са с отворена архитектура, за да може въздухът да циркулира из помещенията. Единствената перманентна сграда е кухнята, съчетана с баня, с размери 4.5 х 6 метра. Обкръжаващите я модули са изградени от дървени рамки и брезент. Те включват спалня, всекидневна и палатка за забавления.


Функционално барбекю


 Подвижна лятна вила за отмора

На огромната веранда е оформен кът за готвене и хранене, включващ барбекю, кухненски остров и практични аксесоари. Вградените шкафове предоставят достатъчно пространство за съдовете и приборите за храната. Добавени са и уютни детайли, например малкото килимче в два тона. Заобиколената от зеленина външна кухня е чудесно кътче за горещите дни и вечерите на открито.


Мека шатра

 Подвижна лятна вила за отмора

Изградената от дървесина конструкция на шатрата не е особено просторна, но осигурява достатъчно пространство за няколко човека. Покривът на конструкцията пази сянка в горещите дни, а отворените странични части дават възможност на въздуха да циркулира и да разхлажда тези, които релаксират в шатрата. Меките декоративни възглавнички създават уют и удобство, а заобикалящата зеленина създава прохлада и свежест.


Еко кухня

 Подвижна лятна вила за отмора

Макар да не е много просторна – 4.5 х 4.5 метра – кухнята изглежда по-голяма, отколкото е всъщност. За целта са използвани светли оттенъци с ярко обагрени детайли. Еко дизайнът включва бамбукови плотове върху кухненския остров и шкафовете, керамични аксесоари и под от преработени дървени детайли. Интересен акцент са абажурите на лампите над кухненския остров, създадени от плетени кошници. Те придават на интериорите рустикален чар и ефект.


Летен интериор

 Подвижна лятна вила за отмора

Банята се намира в сградата на кухнята и е обзаведена семпло, но функционално. Добавени са ефектни морски акценти. Банята е решена в светли тонове и не е разделена на сектори, за да не се създава усещане за теснота. Кътът с душ е обособен чрез завеса за баня, която се отдръпва, когато не се използва. Мивката върху краче спестява пространство, а до нея могат да се съхраняват част от нещата.


Функционални кубчета

 Подвижна лятна вила за отмора

Във временната постройка за забавления са добавени функционални дървени шкафове с кутийки – рафтове за вещите. Те изглеждат натурално и добавят рустикална свежест към дизайна. Част от вещите са поставени в плетени кошници, за да се намират по-лесно при нужда.


Душ в двора


 Подвижна лятна вила за отмора

Върху откритата веранда е обособен кът с външен душ, който е чудесно решение за горещите дни. Така плажуващите могат да отмият пясъка и солената вода на връщане от плажа, за да не цапат помещенията. Върху рамката на временната сграда могат да се окачват кърпи и други аксесоари, за да се спести пространство.


Източник: sunset.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, екстериор, вила, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg