фирми продукти
представяме
работа
 
15 уютни веранди - част 2

Ако имате щастието да живеете в къща или имате вила, верандата може да се превърне в любимото Ви екстериорно помещение за горещите дни. Ако добавите подходящо обзавеждане, закритата веранда ще Ви осигури сенчест кът за отмора и срещи, за четене и дрямка. Вижте няколко страхотни веранди, обзаведени за разнообразните вкусове.

Част първа


9. Връзка с природата

15 уютни веранди - 2

Само на сантиметри от дома и от градината, верандата е свързващо звено между екстериор и интериор. Добавена е и завеса, която отделя къта от екстериора и внася нотка на интериорно удобство. Ако се пусне, завесата осигурява уединение и сянка. Зеленината в градината е чудесен фон за верандата, обзаведена с удобно канапе, люлеещ се стол и метална масичка с остъкление. Кафявият дървен под контрастира със светлите тонове на тапицерията на обзавеждането и кремавия сайдинг върху стените.


10. Прохладен бриз

15 уютни веранди - 2

Стандартната комбинация от синьо и бяло създава усещане за прохлада, подчертано от отворената структура на верандата. В задната част на екстериорното помещение е монтиран корниз за завеса на бяло-сини райета, която осигурява сянка и уединение. Акцент се поставя от оранжевите аксесоари върху рустикалните мебели. Верандата е обзаведена с окачена на тавана дървена люлка и семпла като конструкция дървена пейка.


11. Морски акценти

15 уютни веранди - 2

Цветовете на морския бряг са претворени в екстериора на закритата веранда. Зелено, синьо и бежово са комбинирани с акценти в розово и оранжево, за да се създаде мек контраст без натрапчив ефект. Семплата градинска пейка е допълнена от плетени екстериорни мебели - фотьойл, странична масичка и масичка за кафе, боядисани в бяло. Основните мотиви са райетата с разнообразна ширина, които освежават меките декоративни възглавнички и килима. Детайлите върху стените и обзавеждането са свеж акцент.


12. Малък кът

15 уютни веранди - 2

До къщата е обособен малък кът на свеж въздух, обзаведен с леки и непринудени мебели, пейка и столове, допълнени от рустикална масичка от дървен пън и няколко аксесоара за предметите. Кътът е обособен от малко килимче и дълги завеси от две страни.


13. Прохладна екстериорна стая

15 уютни веранди - 2

Двата корниза държат няколко панела чрез втулки, които създават уединена атмосфера и пазят от жегата. Раираният под съчетава тъмносиньо с бяло, и допълва цветовете на обзавеждането. Мебелите са непринудени и обикновени, включващи масичка и столове за хранене, допълнени с меки седалки и декоративни възглавнички.


14. Акцент върху цветовете

15 уютни веранди - 2

Полуоткритата веранда се намира почти в градината, до колоната на сградата. Тя е обзаведена само с няколко детайла, включително пейка, масичка и параван. Малките цветни детайли и зеленината добавят цвят в екстериорното кътче.


15. Сцена от природата

15 уютни веранди - 2

Просторната веранда е с конструкция, разположена над водата на езеро, сред природата и дърветата, което създава невероятен акцент. Обзавеждането е в неутрални тонове. Обособени са кът за сядане с ъглов диван и кът за хранене с дървена маса и столове. Огромните завеси осигуряват уединение и предпазват от жегата, без да скриват пейзажа.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
веранди, веранда, уютна веранда

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg