фирми продукти
представяме
работа
 
Домовете на звездите: Личният фургон на Марша Крос

Познатата от култовия сериал "Отчаяни съпруги" актриса Марша Крос доказва, че понятията ‘фургон’ и ‘лукс’ не са взаимноизключващи се. Холивудската актриса е обзавела фургона си на снимачната площадка в кафяво и синьо, с много вкус и афинитет към аксесоарите. В подвижната къща на актрисата има всичко, което й е необходимо по време на изтощителните снимки, включително канапе, легло и тоалетка. Основните материи са кадифе, сатен и коприна, използвани при тапицерията на обзавеждането и аксесоарите. Размерите на фургона са 3.6 х 9 метра и е обзаведен от дизайнера Дейвид Сандърс.

Домовете на звездите: Личният фургон на Марша Крос

* Дизайнерът е добре запознат с холивудския живот и изисквания, тъй като е работил като агент за откриване на таланти. Единствените изисквания на Марша Крос към дизайнера са да използва любимите ѝ цветове и да създаде възможно най-уединено пространство за актрисата. Добавени са блестящи детайли, огромно огледало и искрящо бяло. Всички тези детайли са добавени така, че собственичката да се чувства като знаменитост дори в собствения си фургон.

Домовете на звездите: Личният фургон на Марша Крос

* Когато вижда обзаведения фургон, актрисата веднага се почувствала у дома си. Тъй като домът на Марша Крос е обзаведен доста обикновено, фургонът се оказва малко, но луксозно късче, създадено за нея, далеч от суматохата на холивудските продукции. То е нейният оазис в напрегнатите снимачни дни. Тоалетката е просторна и удобна за ежедневните грижи, а огромната настолна лампа осигурява достатъчно светлина и вечерно време.

Домовете на звездите: Личният фургон на Марша Крос

* В едната част на общия интериор е поставено работно бюро с рафт за телевизор и дъска за съобщения и записки. Цветовете са синьо, кафяво и бяло, използвано за мек контраст.

Домовете на звездите: Личният фургон на Марша Крос

* Лукс и уединение на едно място, това е истински оазис за актрисата, създаден специално за нея. Във фургона тя изкарва много часове от своя работен ден, затова той се използва за ядене, спане, работа, четене и срещи със семейството. Канапето до прозореца е чудесно за сън по всяко време на денонощието, като завесите скриват спящите от светлината и любопитните очи. Винтидж щампите са интересен детайл към обзавеждането, което се основава на контрастите.

Домовете на звездите: Личният фургон на Марша Крос

* В този оазис на уединението е поставено удобно легло с меки декоративни възглавници. Съчетават се основните оттенъци на интериора, като синьото създава нежен акцент върху кафявия фон на стените и искрящо белите акценти. И докато кушетката е за четене и дрямка, леглото е чудесно за нормален сън, ако на актрисата ѝ се налага да снима по никое време.

Източник: traditionalhome.com







Няма коментари


ключови думи
интериорен дизайн, интериор, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg