фирми продукти
представяме
работа
 
Тайната на красивото антре

За да създадете красиво и гостоприемно антре, което да очарова Вашите гости, трябва да  подберете много внимателно всеки детайл в интериора. Обикновено антрето е с ограничено пространство, затова обзавеждането  трябва да е съобразено с двойната функция на помещението – практическа и дизайнерска. Вижте няколко антрета за вдъхновение.


* Минималистично обзаведеното антре позволява на светлината да се разпространи навсякъде, за да създаде усещане за просторност. За този ефект стените са  боядисани в свнежнобяло, а входната врата е остъклена. Горната част на вратата е от прозрачно стъкло, за да навлиза естествена светлина в антрето, а долната е  остъклена с матирано стъкло, за да се осигури уединение в дома. Над  малката масичка е поставено неголямо огледало, което допълнително подсилва ефекта.

 Тайната на красивото антре


*  Голямата конзолна маса осигурява достатъчно пространство за съхранение на вещите в антрето, а  монтираното на стената огледало с ефектна рамка създава акцент. Върху мебела са добавени детайли, които създават симетрия и допълват хармоничния дизайн.

 Тайната на красивото антре

*  В това антре се залага на ненатрапчивите детайли, но симетрията е търсен ефект. Геометричните фигури се съчетават помежду си, допълнени от меката светлина на двете настолни лампи. Стенният детайл създава акцент и допълва практичната масичка от дърво.

 Тайната на красивото антре

* Това просторно антре залага на естествената светлина и неутралните оттенъци. Семплата като дизайн конзолна масичка е съчетана с ефектно огледало върху стената, което разпръсква и удвоява светлината, както и с няколко ненатрапчиви акцента. Меките тонове на сивото, съчетани с искрящо бяло и няколко детайла във винено, създават изящество и изтънчен дизайн.

 Тайната на красивото антре

*  Семплата конзола е вместена до стената встрани от стълбището. Върху сивите стени е поставена ненатрапчива картина, като оттенъкът на детайлите е съчетан с този на стените. В другата част на разчупеното като дизайн антре стените са решени в мека охра, която се съчетава добре с ламинираната дървена настилка.

 Тайната на красивото антре

* Рустикално антре с малки размери и минималистично обзавеждане. Дървената врата обуславя избора на мебели – малка масичка, поставена върху теракотен под, и малко огледало с дървена рамка срещу вратата.  Тези детайли, заедно с ограничената светлина, оформят интериор в  типичния испански колониален дизайн.

 Тайната на красивото антре

* В това антре пространството е  достатъчно, за да се добавят два фотьойла, масичка и стенно огледало, създаващи приятна за окото симетрия в интериора. В дъното на помещението започва стълбището. Основно предимство на дизайна е изобилното количество естествена светлина, подчертана от меките бели и бежови тонове на стените и обзавеждането.

 Тайната на красивото антре

* Това дълго и тясно антре е обзаведено модерно и семпло. Добавени са две  лампи, които да обхванат цялата дължина на помещението, както и две настолни лампи. Като детайли са съчетани картини в ненатрапчиви нюанси. Контрастът в  интериора е създаден чрез съчетание на меки бежови тонове с абаносови детайли.

 Тайната на красивото антре

* Бялата ламперия в това антре подчертава изискания дизайн на помещението, допълнен от меки кремави тонове. Семплата пейка е съчетание между два от основните цвята в антрето – тъмнокафяво като паркета и кремаво като стените. Допълнителен цвят добавят изящните картини върху стената, поставени в тъмнокафяви рамки.

 Тайната на красивото антре

* Макар и малко като пространство, това антре е обзаведено с вкус. За вещите е монтиран стенен шкаф с рафтчета, допълнен от няколко семпли акцента, които подчертават искрящо белите стени и тесните стълби отстрани.

 Тайната на красивото антре

* Ефектният полилей е основен акцент в интериора на антрето, чиято структура е под формата на буквата Г. Високите тавани са подчертани с бяла боя и са съчетани с мек кремав нюанс върху стените. Контрастът е създаден чрез тъмнокафявата подова настилка и малката масичка от тъмно дърво.

 Тайната на красивото антре


Източник: houzz.com







Няма коментари


ключови думи
антре, интериор, дизайн, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg