фирми продукти
представяме
работа
 
9 "драконови" аксесоари за дома

Драконът е един от най-разпространените източни символи, който се асоциира с енергията ян. Във фън шуй той се счита за защитен символ. Ако сте запалени по източните философии и харесвате тайнствената красота на драконите, вижте няколко аксесоара за дома и градината, които са създадени чрез дизайна на тези приказни същества.

 9


1. Драконови подпори за книги

 9

Двете драконови подпори за книги са интересен акцент за библиотеката и вдъхновяващ детайл за тематичен дизайн от времето на Средновековието. Аксесоарите са изработени от синтетична полисмола и са с размери 25 х 8 х 17 сантиметра.


2. Драконова чаша


 9

Средновековният дизайн на чашата и богатите детайли върху аксесоара включват дракон като символ на силата. Част от детайлите са вградени в основата на чашата, а един от тях оформя дръжката. Цветовете са сиво, червено и зелено. Чашата е изработена само за декоративен акцент и не се използва по предназначение. Материалът е синтетична полисмола, а размерите са: диаметър 10 сантиметра и височина 11 сантиметра.


3. Драконов пясъчен часовник

 9

Очарователен аксесоар за дома, драконовият пясъчен часовник се състои от основа, изработена от синтетична смола, обагрена в сиво, и стъклен съд, пълен с червен пясък. Основата е боядисана така, че да наподобява кован метал. Дизайнът вгражда няколко драконови фигури, вплетени в общ дизайн. Пясъкът изтича за време 4-5 минути. Размерите на аксесоара са 11 х 15 сантиметра.


4. Драконова ароматна лампа


 9

Драконовата аромотерапевтична лампа е не само ефектна като дизайн, но и практична част от интериорите. Фигурката на дракон е изградена от албастрит и включва основа, наподобяваща скални късове. Стъклените опори с формата на пламъци поддържат стъкления дифузер за аромати. Диаметърът на чинийката е 12 сантиметра, а загряването става от чаена свещ под нея. Размерите на лампата са 23 х 17 х 19 сантиметра.


5. Драконов аксесоар за банята


 9

Какво ще кажете за дракон, който да държи ролката с тоалетна хартия в банята? Може да Ви се струва еклектично, но ако сте почитатели на средновековната тайнственост, детайлът е чудесен акцент за Вашата баня. Готическият дизайн на аксесоара е изграден от синтетична смола, обагрена с кафяво и зелено, наподобяващи повърхностите и патината на метал. Размерите на драконовата поставка за банята са 31 х 11 х 25 сантиметра.


6. Драконови улуци


 9

Форма и функция, съчетани в едно, допълнени от тайнствената природа на драконите. Улуците включват накрайник с формата на дракон, който няма да издишва огън и жупел, а ще плюе вода. Готическият чар на аксесоара е допълнен от цветовете, с които е боядисана изработената от синтетична смола основа, наподобяващи естествен камък. Размерите на драконовия накрайник са 40 х 20 х 12 сантиметра, а масата му е малко над два килограма.


7. Драконови стенни рафтове


 9

Традиционната форма на дракона е използвана и при създаването на тези функционални стенни рафтове. Рафтовете са с винтидж готик дизайн, изработени от дизайнерски оформена синтетична смола, ръчно оцветена така, че наподобява естествен камък. Подпорите са с формата на два дракона, които се монтират за стените. Дължината на рафта е 90 сантиметра, а тежестта на аксесоара е 27 килограма.


8. Драконови часовници


 9

Старинният готик дизайн на тези аксесоари е изработен от синтетична смола. Дизайнът включва драконова фигура, навита около часовника и стъпила върху основа. Аксесоарът е с диаметър 7.5 сантиметра, височина 20 сантиметра и широчина 17 сантиметра.


9. Драконови ароматни пръчки


 9

Комплект от петнадесет ароматични пръчки за горене, поставени в правоъгълна релефна кутия с дракон, увит около нея. Пръчките се поставят в отвор и изгарят, отделяйки наситен аромат. Кутията е изградена от синтетична полисмола и е с размери 27 х 10 х 10 сантиметра.


Източник: gadgetsharp.com







4 май 2015 09:01 | аксесоари
От: comfort.bg
Не продаваме тези продукти. Повече подробности за тях можете да намерите на сайта, даден като източник в края на статията.
1 май 2015 21:12 | Покупка
От: Виктория
Знаете ли откъде мога да си ги къпя/поръчам ? :)
1 ]
2 резултата в 1 страница

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg