фирми продукти
представяме
работа
 
Малък апартамент в свежи цветове

Макар и малък като пространство, този апартамент е обзаведен свежо и практично. Преходните помещения са отделени едно от друго визуално, без обаче пространството да се разделя изцяло, създавайки усещане за теснота. Отвореното разпределение на апартамента са основната причина собственичката му да избере именно него – то създава усещане за простор, без обаче да накърнява уединението.

Малък апартамент в свежи цветове



Ярки багри

Малък апартамент в свежи цветове

Ярките цветове са добавени чрез боите, чрез материите и чрез акцентите в интериорите. Основни нюанси са яркожълтото, ярко розовото и наситено синьото. Палитрата е балансирана чрез изобилно количество бяло и детайли в тъмни оттенъци – антрацитено и кафяво.


Акцентни стени


Малък апартамент в свежи цветове

Когато се използват наситени цветове, тяхната употреба трябва да е добре премерена. Именно затова стените във всекидневната са решени в бяло, а яркожълтото е добавено само върху една акцентна стена. Неутралните нюанси хармонизират палитрите, като противодействат на ярката природа на основните тонове. Вместо наситени жълти оттенъци, за фотьойлите е използвана материя в бяло и светложълто, които кореспондират както със стените, така и с канапето, завесите и холната масичка в интериора.


Свежи шарки


Малък апартамент в свежи цветове

Всекидневната помещава малък кът за сядане и кабинет, който се състои от бюро, поставено до прозорците. Кътчето за храна и напитки е обособено чрез кръгло килимче, поставено върху паркета. Столовете не са еднакви и са тапицирани с материи в наситени тонове и ефектни шарки.


Практичен шкаф за вещите


Малък апартамент в свежи цветове

Встрани от  всекидневната е оформена нишата за кухнята и трапезарията. Огромните прозорци осигуряват естествена светлина, а вградените в тавана лампи осигуряват осветление през тъмните часове на денонощието. Дървеният шкаф има двойна функция – той е кухненски плот и частична стена, разделяща пространствата визуално. От едната страна  мебелът съхранява вещите за всекидневната, а от другата е кухненски шкаф.


Кът за хранене в синьо


Малък апартамент в свежи цветове

До прозорците е поставено кътчето за хранене, което се състои само от кръгла масичка и две столчета. До него е оформена акцентна стена в наситено синьо, която се откроява ярко на фона на снежнобелите кухненски шкафове, стени и тавани. Настилката е от мрамор, тъй като се почиства по-лесно от паркета в другата част на апартамента. Уникалният бял полилей добавя в интериора нестандартен акцент.


Свежа кухня


Малък апартамент в свежи цветове

Шикозните  бели кухненски  шкафове са монтирани така, че в кухнята да се намери място за всичко необходимо. Хладилникът е вграден в ниша в един от шкафовете, а друга част представляват отворени бели рафтове на фона на наситено синя стена. Добавени са печка, мивка, вградена в шкаф и миялна машина.


Рафтове на син фон


Малък апартамент в свежи цветове

Снежнобелите отворени рафтове са съчетани с наситено синята стена като фон. Те са не само практични, но и играят ролята на  място за декоративни детайли. Цветовете, използвани в интериора, са основните са целия апартамент – синьо, бяло, жълто. Това обединява визуално всички помещения, без да създава усещането за откъснатост.


Кухненски кът

Малък апартамент в свежи цветове

Кухненските шкафове са решени в синьо с бели ламинирани плотове. Обособена е ниша за микровъловата фурна, а на стената са монтирани с метални скоби няколко рафта. Обзавеждането е семпло, но много практично, а палитрата включва цветовете, използвани в целия апартамент.


Слънчева спалня

Малък апартамент в свежи цветове

Обляна от светлина и решена в слънчеви палитри, спалнята е свежо съчетание между багри и шарки.  Тя е отделена от общото помещение, но малките й размери не пречат тя да изглежда просторна и светла. Цветовете са жълто, бяло и антрацитено, допълнени с оранжеви и червени детайли. Оформена е  акцентна стена  в яркожълто, която допълва снежнобелите стени и тавани. Освен легло, в стаята са добавени две нощни масички, голям фотьойл и голямо килимче в бяло и жълто.


Източник: bhg.com







12 октомври 2016 15:50 | шарения
От: Nevena Ivanova
Като , че нищо не си е на мястото
13 декември 2011 22:32 | уникално
От: поли
това е най-слънчевото и приветливо обзавеждане ..браво
5 юли 2011 15:17 | Свежи цветове?
От: Росица Пангелова
Цветовете са свежи, но не си подхождат. Твърде голяма смесица от десени.
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
малък апартамент, обзавеждане, свежи цветове, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg