фирми продукти
представяме
работа
 
Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Ако сте почитатели на животинските щампи, ето няколко аксесоара, които са създадени със зеброви шарки, имитация на зеброва кожа. Те са разнообразни и креативни, като могат да се използват отделно или да се съчетаят помежду  си. Неутралните цветове на зебровите шарки правят щампите лесни за съчетаване с всякакви интериори и цветови схеми.

 Мебели и аксесоари със зеброва шарка


1. Зеброво спално бельо

 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Създадено за големи легла, спалното бельо се състои от седем части – два чаршафа, юрган, три калъфки за възглавници и кувертюра. Тъканите са изработени изцяло от полиестер и съчетават зеброви и леопардови мотиви.


2. Зеброви завеси

 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Изработени от изкуствено кадифе, тези завеси са чудесно допълнение към спалния комплект, но могат да се използват и в други помещения, например кабинета или всекидневната стая. Комплектът съдържа два панела със зеброви мотиви, две драперии, две подплати от полупрозрачна материя и две декоративни връзки с пискюли, с които завесите да се захващат настрани.


3. Зеброва лампа


 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Не толкова натрапчиви като цялостните аксесоари, зебровите мотиви на тази лампа създават ефектен акцент, без обаче да се натрапват визуално. Съчетани с черна основа и бял, абажур, те са интересен детайл за спалнята, кабинета или всекидневната стая. Основата е от синтетична смола, а абажурът – от плат. Лампата е с размери 30 х 50 сантиметра.


4. Кресло със зеброви мотиви

 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Изчистеният дизайн на мебела е съчетан с традиционната черно-бяла комбинация на зебровите шарки. Креслото е чудесен акцент към интериорите, без да се натрапва с ярки тонове и допълнителни детайли по конструкцията. Основата е създадена от дървесината на азиатско каучуково дърво, а пълнежът на седалката и облегалката е от висококачествен дунапрен.


5. Зеброва масичка за кафе


 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Семплата масичка за кафе е трансформирана в ефектен детайл за интериорите чрез зебровите щампи на тапицерията. Дървените части са боядисани в наситен кафяв оттенък, за да не създават неприятен контраст с черно-белите мотиви.


6. Зеброво кошче за отпадъци


 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Пресъздайте  в кабинета или офиса си атмосферата в дивата джунгла, като добавите аксесоари със зеброви шарки. Изчистеният дизайн на това практично керамично кошче го прави подходящ детайл дори за най-формалния интериор.


7. Зебров комплект за детска стая


 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Детският комплект е съставен от пет аксесоара – 3 вида чаршаф, калъфка и завивка. Комплектът може да се допълни с още аксесоари със зеброви мотиви – завеси, лампи, килимче и прочее. За да се разчупи строгият дизайн на аксесоарите, към цветовете са добавени детайли в розово.


8. Зебров скрин за играчки


 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Функционален скрин за детската стая, в който да съхранявате детските играчки. Рамката е от китайска дървесина в мек дървесен цвят, а зебровите шарки са ръчно добавени. В аксесоара можете да съхранявате  играчки, одеяла, дрехи, списания и прочее. Към дизайна са добавени детайли от изкуствена кожа.


9.  Зеброви завеси за баня

 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Банята е чудесно място да разкриете дивата страна на своя характер. Създайте малък оазис с дива африканска атмосфера, като я обзаведете с аксесоари със зеброви мотиви. Завесите за баня включват винилова подплата, която е непромокаема. Размерите на панелите са 180 х 180 сантиметра.


10.  Двойно кресло със зеброви детайли


 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Ако предпочитате луксозните мебели, ето нещо за Вас. Стилното кресло е изработено от дървесина и е тапицирано с кожена материя в кафяво. Добавени са детайли върху облегалката на мебела за гърба, както и декоративни възглавнички в същите цветове и шарки. Меките извивки на мебела осигуряват удобство, а ефектните акценти допълват интериорите. Размерите на креслото са 190 х 140 х 102 сантиметра, съответно дължина, ширина и височина.


11.   Зеброви стикери за стените


 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Лесни за употреба и много ефектни като акцент за стените, тези стикери са с размери 36 х 117 сантиметра. Дизайнът им наподобява ръчно рисувани зеброви шарки. Те добавят стилен детайл към интериорите, без да повреждат боята върху стените. Ако решите, можете да ги отлепите безпроблемно.


12.  Комплект от зеброви хавлиени кърпи


 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Комплектът включва шест хавлиени кърпи с различни размери, със зебров дизайн, създадени изцяло от памук. Частите са: 2 кърпи за баня, 2 кърпи за ръце и 2 кърпи за почистване на дома. Зебровата шарка е общ детайл за всички аксесоари, но те се предлагат в три различни разцветки.


13. Детайл за електрически ключ със зебра

 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

Интересен детайл за стаите – аксесоар за електрически ключове с формата на зеброва глава. Детайлът е изработен от изкуствена смола и е боядисан  с черно-бели шарки, наподобяващи тези на зебрите.


14.  Аксесоар за банята със зеброви шарки

 Мебели и аксесоари със зеброва шарка

За да допълните интериора  банята, решен в цветовете и мотивите на дивата африканска джунгла, този аксесоар съчетава практичност с дизайн. Той може да се използва за дозиране на балсами, лосиони и течен сапун, и е изработен от керамика, с практична помпичка.


Източник: gadgetsharp.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, аксесоари, мебели, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg