фирми продукти
представяме
работа
 
10 аксесоара за дома за любители на котки

Ако сте от многото хора, които не могат да си представят дома си без коте, вероятно сте се сблъсквали с разнообразните проблеми, които създава тази толкова харизматична животинка – козина, нужда от игра, подходяща тоалетна. Вижте няколко много полезни продукта за дома, които са създадени специално за котките.

 10 аксесоара за дома за любители на котки


1. Котешки спа център


 10 аксесоара за дома за любители на котки

Този спа център за котки е неустоимо място за животните. Тук те могат да играят и да се почистват – трите четки обират космите и масажират козината на котето, а масажиращата топка в средата е чудесна играчка, която действа и на венците. Полезен и приятен  за игра, аксесоарът е компактен и удобен, и осигурява часове занимания.


2. Котешки лазер играчка

 10 аксесоара за дома за любители на котки

Лазерът е забавление както за котките, така и за техните стопани. Той осигурява лъч, който се движи и кара котката да го гони, да го преследва и да се бори с него, подобно на плячка. Можете да го движите ръчно или да го пуснете на автоматичен режим, който пресъздава различни движения. Лазерът се изключва автоматично на всеки 15 минути.


3. Аксесоар за острене на нокти


 10 аксесоара за дома за любители на котки

Този кръгъл аксесоар разполага с двойна функция – той е чудесна занимавка за котките и има грапава повърхност за острене на ноктите, за да спрете редовните процедури по почистване и поправка на котешките щети върху мебелите. Топката, която се движи по ръба на аксесоара е занимателна игра, а вътрешната част оформя ноктите. Подложката за острене на нокти се заменя при нужда.


4. Самопочистваща се тоалетна за котета


 10 аксесоара за дома за любители на котки

 10 аксесоара за дома за любители на котки

Истинско спасение за собствениците на котки, особено ако животните са няколко на брой, тази самопочистваща се тоалетна разполага със система, която се почиства за секунди. Тя включва патентована грил-мрежа, която отделя нечистотиите и ги складира в подвижна тавичка. Аксесоарът няма нужда от електричество или специални филтри.


5. Термо легло

 10 аксесоара за дома за любители на котки

Кръглото легло за котета разполага с  двоен термостат от 4 вата, който затопля вътрешността му. Термостатът се намира в подплатата на леглото, направена от мека ортопедична пяна и покачва температурата с 5-8 градуса, за да се поддържа 38 градуса - температурата, която е особено приятна за мъркащите животни. Калъфчето на леглото се изважда и почиства. Аксесоарът е подходящ по форма и цвят за всеки дом.


6. Фонтан за пиене на вода


 10 аксесоара за дома за любители на котки

 10 аксесоара за дома за любители на котки

Котките обичат да пият от течаща вода, например от чешмата. Ако оставите обаче водата да тече, хабите много от ценната течност. Затова е създаден този практичен фонтан с компактни размери, подходящ не само за котки, но и за кучета. Той е с изчистен дизайн и малка мощност. Фонтанът върви водата, като я оставя да тече бавно от чучурчето, за да могат животните да пият. Водата се събира в широката част на фонтана, откъдето също може да се консумира. Включва защитен филтър и помпа.


7. Бръснач за козина

 10 аксесоара за дома за любители на котки

За да намалите рисковете за здравето на котките си, рисковете от алергии и времето за почистване на косми, този бръснач отстранява опадалата част от козината на дългокосместите домашни любимци. Ножчето му е вградено безопасно в основата, за да не дразни кожата, без рискове от порязване.  Ножчето е с размер 4.6 сантиметра и отстранява космите без болка и без повреждане на козинестата покривка. Освен това с аксесоара се работи бързо и лесно.


8. Безопасна вратичка за котки

 10 аксесоара за дома за любители на котки

Ако живеете в къща или на приземния етаж, и искате да пускате домашния си любимец навън, тази вратичка ще Ви е от полза.  Тя се монтира в стената или на входната врата, за да може животното да влиза и излиза, без да се налага да му отваряте вратата. Така ще си спестите честото почистване на вътрешна котешка тоалетна, надраскано обзавеждане и разходки навън. Вратичката включва заключалка, с която да блокирате достъпа навън и навътре. Размерите на съоръжението са 15 х 15 сантиметра.


9. Играчка с дупки


 10 аксесоара за дома за любители на котки

Семпъл и компактен, този център за игра включва кутия с отвори, в които могат да се вмъкнат играчки. Котетата ще се забавляват часове наред, търсейки и преследвайки играчките през отворите. Играчката е особено подходяща за собствениците на няколко котета, които се налага да ги оставят сами у дома за повече време. Можете да вмъкнете и няколко лакомства, за да имат домашните Ви любимци какво да похапнат при играта.


10.  Котешко дърво

 10 аксесоара за дома за любители на котки

Истинско котешко царство – особено подходящо за собствениците на няколко котки. Домашните любимци няма да скучаят в този кът за игра и почивка – те могат да се катерят, да острят ноктите си, да се крият и да поспят, да се гонят и  да играят с висящите играчки. Котешкото дърво е изградено от шперплат със синтетично покритие и е с размери 125 х 65 х 180 сантиметра.


Източник: gadgetsharp.com







4 март 2015 11:04 | Лазер
От: дени
Аз имам един моето коте не спира да го гони
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, аксесоари, полезни продукти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg