фирми продукти
представяме
работа
 
14 креативни стопери за врати

Стоперите, или подпорките за врати, са полезен за дома аксесоар, а който можете да задържите вратите в дома си отворени – за да проветрите, да сервирате храната или пък, за да обедините две съседни помещения за определен период от време. Някои от тях предпазват вратите от затръшване и инциденти. Освен практични, тези аксесоари могат да са и много креативни. Вижте няколко.


1. Стопер-човече

14 креативни стопери за врати

Човечето е герой от популярен анимационен сериал, а направеният от него аксесоар наподобява фигурка, смачкана от вратата. Крачетата на човечето попадат под подвижната част на избраната от Вас врата и я застопоряват в желаната позиция и посока.


2. Стопер - сиренце

14 креативни стопери за врати

Този аксесоар наподобява парче швейцарско сирене, което задържа вратите в желаната позиция. Поставено между вратата и рамката, то може да играе ролята на предпазител, който да намали рисковете от затръшване и инциденти с пръстите на ръцете, както и с деца и домашни любимци.


3. Стопер - мишка

14 креативни стопери за врати

Тази малка мишка в няколко цвята ще държи вратата отворена за Вас – тя е оформена така, сякаш тежката врата е преминала през нея. Мишката е направена от гъвкав силикон и е с размери 2.5 х 7.5 х 9.5 сантиметра.


4. Стопер – есенно листо

14 креативни стопери за врати

Създаден във формата на паднало есенно листо, този аксесоар за подпиране на вратите у дома е особено подходящ за външната врата или тази към верандата. Листото деликатно се поставя под вратата и я задържа в желаната позиция без особени усилия. Размерите на аксесоара са 15 х 15 сантиметра.


5. Стопер - тубичка

14 креативни стопери за врати

Този стопер се предлага в комплект от два броя и е оформен като тубичка. Тънкият край на аксесоара се вмъква под вратата, а останалата част на тубичките я задържа отворена. Тубичката е в няколко свежи цвята, изработена е от силикон, а дължината на всяка от тях е 10 сантиметра.


6. Стопер и протектор

14 креативни стопери за врати

Този стопер е функционален по два различни начина – от една страна аксесоарът е използван като рекламен подарък за промотиране на лекарство срещу главоболие, а от друга страна е чудесен предпазител за вратите у дома. Със забавното човече ще задържите вратата леко притворена, а при затваряне ще намалите рисковете от затръшване, счупване на остъклението, прищипване на пръстите на ръката, наранявания на домашния любимец, инциденти с малки деца и прочее.


7. Стопер ″Пльос″

14 креативни стопери за врати

Аксесоарът е с формата на разлята по пода течност в свежи разцветки, която обаче ще задържи вратите в дома Ви отворени в желаната позиция. Създаден е от гъвкав материал и е чудесен начин да добавите в интериорите щипка цвят.


8. Стопер – обувка на токче

14 креативни стопери за врати

Как обикновено задържаме затваряща се врата? С крак, разбира се. Е, не е необходимо да седим по цял ден с крака под вратата – достатъчно е да се постави тази практична обувка, създадена специално, за да задържа вратите вместо Вас.


9. Стопер - ключ

14 креативни стопери за врати

Тези големи ключета в няколко цвята се поставят  лесно под вратите и ги задържат почти незабелязано, сякаш сте изпуснали някой от ключовете си и той е попаднал под вратата. Материалите, от които са изработени аксесоарите са гума и пластмаса, а дължината на всеки ключ е 15 сантиметра.


10. Стопер - крачета


14 креативни стопери за врати

Отново обувки, но този път от другата страна на вратата – този стопер представлява чифт крака, обути в дамски чепици на токчета, попаднали уж случайно под вратата. Наречени ″Магьосникът от Оз″, те са създадени по приказната история – явно това са краката на вещицата, върху която се е стоварила къщата на Дороти.


11. Стопер – бананова кора


14 креативни стопери за врати

14 креативни стопери за врати

Ето това означава да Ви подхвърлят бананова кора, която обаче не е създадена, за да Ви навреди, а напротив – да подпира вратата вместо Вас, в желаната позиция. Свеж и ярко оцветен, аксесоарът е интересен акцент за дома.


12. Стопер – дървено слонче


14 креативни стопери за врати

Семплият дизайн на този аксесоар включва дървена основа, която минава под вратата и я задържа отворена, както и декоративен детайл, отново от дървесина, който е оформен като слонче.


13. Стопер – черна мечка


14 креативни стопери за врати

Забавен аксесоар за дома, оформен като голямо мече, подпиращо вместо Вас вратата и задържащо я в желаната от Вас позиция. Мечето е изработено от ръчно оцветена синтетична смола, а размерите му са 23 х 17 х 11 сантиметра.


14. Стопер ″Ауч″


14 креативни стопери за врати

14 креативни стопери за врати

Дилемата на това гумено човече – стопер е дали да изпълнява задължението, което сте му поверили, задържайки вратата в желаната позиция, или да освободи крака си изпод тежестта й. Аксесоарът се предлага в разнообразие от ярки разцветки.


Източник: oddee.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, креативни аксесоари, стопери за врата

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg