фирми продукти
представяме
работа
 
Преди&След: Още 7 семпли интериора

Трансформацията на интериорите не винаги е сложна и отнемаща твърде много средства и време. Понякога дори малките детайли създават съвсем ново усещане, без да се налага да промените коренно стаята. Вижте няколко семпли интериора като пример.

Вижте другите интериори тук.

Преди&След: Още 7 семпли интериора


1. Кухня


Преди

Преди&След: Още 7 семпли интериора

Малка, мрачна и препълнена с предмети, тази кухня не е точно най-вдъхновяващото помещение за започване на утрото. Изхабените кухненски шкафове от дъбова дървесина имат нужда от освежаване, тъй като техният цвят намалява оптически помещението. И на всичката тази претъпканост, стените стоят голи, без да се използва изцяло техният потенциал.

След

Преди&След: Още 7 семпли интериора

За да се освежи кухнята и да се разшири визуално помещението, кухненските шкафове са боядисани с бяла боя. Уредите и другите предмети са разчистени по шкафовете, за да се създаде по-подреден интериор, а воланите над прозорците са махнати, за да влиза достатъчно естествена светлина. Върху стените е монтирана поставка за микровълновата фурна, за да се освободи място върху плотовете.


2. Детска стая


Преди

Преди&След: Още 7 семпли интериора

Тази малка стая е твърде претрупана с мебели, за да разгърне своя потенциал. Леглото е в ъгъла, а до него са скринът и страничната масичка, като на сантиметри от тях е работното бюро. От гостна, тя трябва да бъде трансформирана в детска стая.

След


Преди&След: Още 7 семпли интериора

Енергизиращият и все пак успокояващ цвят е решение за стените и част от детайлите в новия интериор. Синьото се съчетава чудесно с искрящо бялото и кафявото в палитрата, допълнени от акценти в зелено и сиво. Стаята има двойна функция – като бебешка стая и като домашен кабинет. Подът умишлено е оставен почти непокрит, за да се намалят рисковете от алергени и за да бъде интериорът визуално по-просторен.


3. Работен кът


Преди


Преди&След: Още 7 семпли интериора

Разхвърляно и тясно, работното помещение е вместено в ъгъла на стаята, а вещите стоят по пода и върху бюрото, пречейки на работата. Вместо офис, този кът е превърнат в място за всички вещи – ненужни и важни, в което всичко е разбъркано.

След

Преди&След: Още 7 семпли интериора

Върху стените са монтирани пет рафта, на които се съхраняват документи и папки, а върху съседната стена има тройна дъска за бележки. До бюрото е поставен тесен шкаф с чекмеджета и удобен стол без облегалки. Върху него пък има само няколко неща – лампа, компютър и ваза с цветя, така че то да не е твърде претрупано за работа.


4. Баня


Преди

Преди&След: Още 7 семпли интериора

Тази малка баня е обзавеждана през 60-те години на миналия век и има силна нужда от освежаване. Огромното огледало, поставено за да разширява визуално пространството, всъщност създава повече грижи, отколкото решава. Многоцветната завеса за баня пък контрастира с белите мебели и синьо-жълтите стени. Липсата на шкафче над мивката е причината част от подръчните принадлежности да стоят върху нея.

След

Преди&След: Още 7 семпли интериора

Без да се правят драстични промени, помещението е преобразено с малко време и средства. Шкафът с мивката е пребоядисан и са сменени дръжките му. Жълтите сектори на стените са боядисани в бяло, за да се намали контрастът в палитрата. Голямото огледало е заменено с такова, монтирано върху шкафче над мивката, а завесите за баня са подбрани спрямо наложената цветова схема – бяло и синьо.


5. Дрешник

Преди

Преди&След: Още 7 семпли интериора

Вместо да  организиран така, че собствениците да се оправят за работа за минути, дрешникът е толкова разхвърлян и претрупан, че създава повече проблеми, отколкото решава. Тясното пространство между вградената пейка и закачалките е достатъчно само за един човек, така че разминаването е малко трудно.

След

Преди&След: Още 7 семпли интериора

Ярките цветове в палитрата създават настроение още от сутринта, а монтираните на стената шкафчета събират всички необходими вещи – дрехи, аксесоари и обувки, като осигуряват лесен достъп до тях. Над вратата е добавен стенен часовник, а върху нея са монтирани допълнителни закачалки.


6. Антре

Преди


Преди&След: Още 7 семпли интериора

Антрето е претрупано и разхвърляно, безцветно и дори мрачно, макар в него да влиза достатъчно естествена светлина. До шкафа са поставени системи от метални рафтове, които създават още повече усещане за хаотичност в интериора. Обувките и аксесоарите пък са разхвърляни по пода, тъй като няма място за всички тях по рафтовете.

След

Преди&След: Още 7 семпли интериора

Стените са решени в светлосин цвят, който подчертава характера на интериора, без да го прави твърде натрапчив. Основният цвят е допълнен от искрящо бяло върху мебелите, бежова настилка и зелено-бяло килимче. Старият шкаф е пребоядисан с бяла боя и е допълнен от малка пейка за обуване, над която е монтирана стенна закачалка за връхните дрехи. От другата страна на пейката пък има шкаф с рафтчета за обувките.


7. Перално помещение

Преди

Преди&След: Още 7 семпли интериора

Пералното помещение играе и ролята на дрешник, затова организацията в помещението е от основно значение предимство е малкото прозорче, което осигурява достатъчно светлина в интериора. Вещите обаче трябва да се организират по шкафовете и рафтовете, за да остане достатъчно пространство за минаване.

След

Преди&След: Още 7 семпли интериора

Стените в мултифункционалната стая се използват максимално, за да се организират вещите. Върху тях са монтирани системи от рафтове. Пералнята и сушилнята са на същото място, но до прозореца пространството е разчистено, за да се събере фитнес уред, пътечка за бягане. Като шикозен акцент е добавено малко килимче в синьо и кафяво, което обединява цветово всички детайли в дизайна.


Източник: realsimple.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, интериор, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg