фирми продукти
представяме
работа
 
10 забавни идеи за великденски кошнички

По традиция Великден се асоциира с пролетта, с пиленцата и с малките пухкави зайчета. Те са забавен детайл не само за децата, но и за възрастните, които обичат да декорират дома си за празника с цветни кошнички и писани яйца. Вижте няколко забавни идеи за нестандартни великденски кошнички.

10 забавни идеи за великденски кошнички


1. Пухкаво зайче

10 забавни идеи за великденски кошнички

Подобно на плюшена играчка, тази кошничка във формата на зайче е подходяща за всекидневната или за детската стая. Тя може да се съчетае с други подобни фигурки, а в нея могат да се поставят яйца, шоколади и зеленина. Размерите на аксесоара са 25 х 35 х 30 сантиметра.


2. Декоративна кошничка за великденски яйца


10 забавни идеи за великденски кошнички

Декоративна кошничка за великденски яйца, която е ръчно изрисувана с пастелни цветове. Височината на аксесоара е 23 сантиметра. В горната му част е добавена малка фигурка на две зайчета. Към великденската кошничка се предлагат и няколко изкуствени, ярко обагрени яйца. Тя е чудесен детайл към празничната маса или към други великденски акценти.


3. Бебешка кошничка със зайчета и пиленца


10 забавни идеи за великденски кошнички

За най-малките е създадена тази много мека кошничка от плат, допълнена от меки играчки с формата на яйце на пиленце и на зайче. Тя е безопасна за бебетата, а освен това детайлите към нея издават звуци, за да помогнат на малките да опознаят света.


4. Картонена кула - зайчета

10 забавни идеи за великденски кошнички

Семпла идея, която можете да използвате по множество начини. Всяка кула се състои от три различни по размер кръгли картонени кутии, в които могат да се поставят лакомства и празнични детайли. Заедно те оформят фигурката на зайче с меки ушета и лапички в бяло и розово. На най-голямата кутия са изрисувани весели цветни зайчета.


5. Специална подаръчна кошничка със зайче


10 забавни идеи за великденски кошнички

Истинска радост за деца и възрастни, тази плетена кошничка в бяло съдържа всичко необходимо за празника. Допълнени от мека играчка – зайче, в нея са добавени лакомства и подаръци, които могат да се изпратят с лично послание до получателя.


6. Великденска кошничка - диорама

10 забавни идеи за великденски кошнички

Миниатюрната сценка върху кошничката представлява горска църква с ограда и дървета, с много зеленина и цвят, допълнена с две зайчета – женско и мъжко. Чудесен акцент за великденската маса, аксесоарът създава настроение в интериорите.


7. Кошничка - зайче


10 забавни идеи за великденски кошнички

Създадена за момиченца и момченца, меката заешка кошничка се предлага в два цвята – розов и син. Основата й е с формата на заешка муцунка с уши, а в нея могат да се натъпчат лакомства и подаръци за най-малките. Кошничката е с диаметър 40 сантиметра и е чудесен детайл за великденския интериор.


8. Мека кошничка – зайче за момиченца и момченца

10 забавни идеи за великденски кошнички

Забавна и ефектна, тази великденска кошничка е ушита от мека филцова материя и полиестерен пълнеж. Тя се предлага в две разцветки – синьо за момченца и розово за момиченца. В нея могат да се поставят шоколади, сладкиши и играчки, или пък да се използва като акцент в интериорите. В горната част на кошничката може да се избродира името на малчугана. Размерите на детайла са 20 х 30 сантиметра.


9. Плетена кошничка със зайче

10 забавни идеи за великденски кошнички

Семпла, но много свежа, тази кошничка е изработена от бамбук и е допълнена с фигурата на зайче от мека материя, в бяло и розово. Диаметърът на кошничката е 23 сантиметра. В нея можете да поставяте лакомства, играчки или великденски яйца. Можете да я използвате и като основа за декоративните детайли – изкуствена трева, фигурки и прочее.


10. Детска кошничка - зайче

10 забавни идеи за великденски кошнички

Още една весела кошничка за празника, създадена за децата. Тя е направена от мека материя и е с формата на розово зайче. Тялото му представлява кошничка за лакомства, яйца и играчки, а в предната му част могат да се добавят избродирани имената на малчуганите. Меката материя и пълнежът правят аксесоара безопасен за деца и чудесен избор за празничните интериори на детските стаи.



Източник: gadgetsharp.com







Няма коментари


ключови думи
забавни идеи, великденски кошнички, дизайн, декорация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg