фирми продукти
представяме
работа
 
Интериори в коралово

Кораловият цвят съчетава в себе си яркия характер на червеното и цитрусовата свежест на оранжевото. По-ненатрапчив или ярък, този наситен цвят е чудесен избор за палитра с неутрални нюанси, в която се използва като акцент. Асоциирано с горещите тропици, коралово червеното създава настроение и подчертава детайлите в интериорите на дома. Вижте няколко дизайна с негово участие.


Коралова акцентна стена и възглавничка с коралови мотиви

 Интериори в коралово

В това антре кораловите тонове са използвани, за да се създаде акцентна стена. Подходящото осветление с вградени луни допълва ефекта. Върху шкафчето за обувки, използвано и като пейка за обуване, пък е поставена кръгла декоративна възглавничка с коралови мотиви.


Коралово червено и синьо

 Интериори в коралово

Кораловите тонове се съчетават чудесно със светлосиньо, което балансира неговата наситена природа. Почти оранжевите детайли контрастират на светлия фон, без обаче да са твърде натрапчиви като част от дизайна. Кораловите акценти пък свързват цветовете в палитрата.


Коралово червени акценти

 Интериори в коралово

На фона на светлосините стени и белите детайли, кораловите акценти изпъкват чудесно. Те се използват пестеливо, но са достатъчно силни като ефект.


Коралово червено и пясъчно

 Интериори в коралово

Тъй като както кораловите нюанси, така и синьото се свързват с морето, пясъчните оттенъци са тематично допълнение към екзотичната морска палитра. Те са не само подходящи като излъчване, но и добавят неутрален баланс в палитрата.


Коралово червено, синьо и бежово

 Интериори в коралово

Интериорите, обзаведени със съчетание от коралови акценти, сини стени и бежови детайли са меки и ненатрапчиви, но достатъчно ефектни като дизайн. Бежовото и синьото са неутрални нюанси, които балансират яркостта на кораловото.


Ярки детайли

 Интериори в коралово

Ако се използват по-наситени тонове на кораловото и се съчетаят с неутрални цветове, интериорите са ненатрапчиво ефектни и успокояващи с меките контрасти между детайлите. Към тях могат да се добавят нотки в наситено синьо за повече шик.


Неутрални дизайни


 Интериори в коралово

На фона на белите стени, кухненски шкафове и кухненски остров, съчетани с бежови подове, меките коралови детайли върху стените разчупват еднообразието и добавят свежест в интериорите. Макар да са наситени, кораловите тонове не се натрапват, тъй като белите повърхности доминират.


Коралово червено в екстериора

 Интериори в коралово

Кораловите цветове не са само за интериорите – те стоят чудесно и в двора или градината. В този екстериор кораловият чадър над градинските шезлонги и наситената коралова покривка на градинската масичка подчертават чара на естествените цветове – зелено, сиво и бежово.


Топъл дизайн

 Интериори в коралово

В този интериор доминират белите стени и кафяв таван, които създават контраст в горната част на стаята. В долната част бежовото се съчетават чудесно с ненатрапчивите коралови акценти, които са с оранжев оттенък.


Едва забележими акценти

 Интериори в коралово

Не е задължително да използвате кораловите тонове щедро – е са достатъчно ефектни дори в малки количества. В тази всекидневна стая, например, сивите стени, белите детайли и мебелите в синьо и кремаво са подчертани визуално от едва забележимите акценти в коралово.


Коралово червено в банята


 Интериори в коралово

Кораловите детайли създават настроение не само като цвят, но и като мотиви. В тази баня, например, неутралните тонове са допълнени от щори в наситено коралово. Допълнителен детайл в обзавеждането е малкото килимче с коралови мотиви.


Източник: houzz.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, интериор, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg