фирми продукти
представяме
работа
 
11 необичайни завеси за баня

Ако Ви е омръзнало от скучните завеси в банята Ви, ето няколко креативни идеи.


* Подходяща най-вече за силния пол, тази завеса имитира изкусителна женска фигура зад завесата. Контурите на фигурата са част от дизайна, но създава ефектна визуална илюзия, че под душа стои истинска жена.

 11 необичайни завеси за баня


* За почитателите на романтиката, тази изящна завеса може да се съчетае с интериора на банята, и по-конкретно със завесите на прозорците и с мебелите. Нейният дизайн наподобява този на традиционните завеси, с красиви сини воали в горната част.

 11 необичайни завеси за баня


* За почитателите на трилърите, тази завеса за баня ще добавя доза адреналин към всекидневния душ всеки път, когато пристъпите в банята. Тя е и чудесен начин да се избавите от нежелани гости, които ще се намерят в неочаквана ситуация. Завесите могат да се допълнят с тематично килимче за баня, с имитация на кървави стъпки по него.

 11 необичайни завеси за баня


* Този продукт е замислен като дизайн с грижа за природата. Върху завесата за баня са прикрепени десетки кухи шипчета, пълни с въздух, които постепенно се повдигат под въздействието на горещата вода на душа. Целта е къпещият се да има предвид времето, което отделя за къпане, за да се спестява вода. Вероятно единственото решение за по-дълъг душ би било да се използва студена вода.

 11 необичайни завеси за баня


* Семпла завеса, която предлага широка панорама към града на романтиката – Париж. Черно-бялата снимка е принтирана върху материята на завесата.

 11 необичайни завеси за баня


* За любителите на химията и за разсеяните ученици, които все не могат да запомнят таблицата на Менделеев, тази завеса е добро решение за банята. Докато миете зъбите си или седите върху тоалетната, можете да преговаряте химичните елементи.

 11 необичайни завеси за баня


* Завеса със старинен дизайн и наситени цветове, която подхожда чудесно на традиционните бани или такива с винтидж дизайн. Тя е допълнена от подобни като цветове и щампи детайли из цялата баня, като свързващ елемент са старинните мотиви.

 11 необичайни завеси за баня


* Още една ‘кървава’ завеса за онези, които не се притесняват да добавят малко силни емоции към ежедневието си. Тази завеса обаче, освен кървави следи, включва и сянка на човек с нож, който сякаш току-що е наръгал някого зад завесата.

 11 необичайни завеси за баня


* Една идея за дамите, които искат да започват деня си с усмивка. Полупрозрачната завеса е щампована с изображение на добре оформен мъж по хавлия, който сякаш излиза от душа, едва прикривайки най-интимните части на тялото си.

 11 необичайни завеси за баня


* Подобна на завесата с изглед към Айфеловата кула в Париж, тази също е семпла като дизайн. Това, което я прави ефектна, е щампованата върху полупрозрачна материя карта на линиите на лондонското метро – най-старото в света. Картата разполага с подробна графика и цветна легенда, и вероятно би била практична за живеещите в Лондон – те биха могли да планират придвижването си из града, докато си мият зъбите или взимат вана.

 11 необичайни завеси за баня

* За любителите на компютрите или за онези, на които им е писнало от лоша интернет връзка. Тази забавна завеса имитира страницата в интернет браузърите, която индикира, че търсеният адрес не може да се отвори. Има обаче една ефектна подробност – при съобщението, думата ‘page’ (страница) е заменена с дуумата ‘shower’ (душ), за да се загатне, че душът не може да бъде показан, тоест някой се къпе в момента.

 11 необичайни завеси за баня



Източник: meterdown.com







15 април 2011 21:30 | zavesi za banai
От: vanai-ruse
intriguva6to i interesnoa sa6to moje da se kaje i originalno
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, креативни идеи, баня

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg