фирми продукти
представяме
работа
 
Креативни идеи за гардероба

Гардеробът често е онази част от дома, в която никога няма място, а се съхранява всичко. Ако се организира внимателно обаче, той може да се превърне в практичен кът за дрехи и аксесоари. Вижте няколко идеи от вече създадени интериори, за да се вдъхновите за своя собствен дом.


Гардероб с тоалетка

Хитри идеи за гардероба

Достатъчно голям, за да събере не само дрехи, обувки и аксесоари, но и тоалетка, този гардероб, вграден в стената, е внимателно разпределен на сектори. В него има място за закачване на ризи и тениски, за съхранение на обувките, за кутийки с аксесоари и прочее. Между секторите е окачено огледало, а повърхността на шкафчето играе ролята на тоалетка.


Съхранение на обувките

Хитри идеи за гардероба

Обувките се съхраняват в прозрачни пластмасови кутии, които разкриват съдържанието си за секунди, без да се налага да търсите чифтовете навсякъде. Тези кутии са със специални отвори на дъното, за да съхраняват обувки с токчета.


Закачалка на вратата

Хитри идеи за гардероба

Тази семпла като дизайн закачалка се монтира за вътрешната част на вратата на гардероба и съхранява закачалки с дрехи. На нея можете да организирате облеклото си за другия ден, без да се притеснявате, че дрехите ще се намачкат.


Секции за организация


Хитри идеи за гардероба

Разделен на сектори, вграденият в стената просторен гардероб събира всякакви вещи – дрехи, обувки и аксесоари. Върху вътрешната част на вратата му е монтирано кошче за пране, а вътрешността на гардероба е разпределена така, че да има място за пуловерите, за ризите, за панталоните и за обувките. Дребните неща са разпределени в големи кошнички и картонени кутии. Всички аксесоари са на една ръка разстояние при нужда.


Съхранение на панталоните

Хитри идеи за гардероба

Практична количка на колелца, снабдена с дървени лостове за окачване, е чудесно решение за панталоните. Всеки панталон е поставен върху дървено лостче, окачващо се с метални кукички, така че да може да се съхранява на достъпно място. Количката може да се изважда от гардероба и да се върне отново за секунди, без да заема излишно място.


Дрешник - гардеробна

Хитри идеи за гардероба

За този дрешник е отделено цяло помещение – гардеробна, изградено под скосен покрив. Шкафът включва сектори за дрехите върху закачалки, за обувките, както и за аксесоарите. Върху стената е монтирана ламперия, върху която са окачени кукички за чантите, шапките и шаловете.


Кутийки за всичко

Хитри идеи за гардероба

Пространството на шкафа е разделено на кутийки, които са чудесно решение за дрехи и обувки, както и за картонени кутии с дребни предмети. Върху една от вратичките е инсталирана коркова дъска за съобщения и бележки.


Спретната организация

Хитри идеи за гардероба

Използвайте всеки сантиметър от гардеробната, за да организирате вещите си. В това помещение например е монтиран голям шкаф за дрехите, обувките и аксесоарите, както и голямо огледало на стената, и практична пейка за обуване. Дрехите са разпределени така, че да има място както за късите, така и за дългите модели. Шкафът има и чекмеджета за дребните предмети и за част от облеклото. На част от рафтовете са подредени картонени кутии с етикет, описващ съдържанието им. Има сектор дори за част от аксесоарите, който играе ролята на тоалетка.


Практичен детайл за панталоните


Хитри идеи за гардероба

За да се държат панталоните в изряден вид, те са подредени върху въртящи се дървени пръчки. Когато някой модел е необходим, пръчките се разгъват, а когато се приберат една към друга, аксесоарът придобива компактни размери.


Компактен гардероб

Хитри идеи за гардероба

Дори малкият вграден в стената гардероб може да събере достатъчно вещи, ако разпределите правилно пространството. Използвайте вътрешната част на вратата, за да монтирате функционална система за обувките. Вътрешното пространство разпределете на сектори – рафтове и лостове за окачване, като поставите върху рафтовете картонени кутии за вещите. Под закачалката можете да добавите няколко кошнички, за да използвате свободното пространство.


Съхранение на сезонните дрехи и аксесоари

Хитри идеи за гардероба

Между сезоните правете почистване на гардероба, за да смените дрехите, обувките и аксесоарите си според сезона. Ненужните за момента вещи съхранявайте в картонени кутии с етикети, за да знаете какво съдържат. Поставете ги на по-недостъпните рафтове до другия сезон, за да освободите пространство за актуалните предмети.


Хитри идеи

Хитри идеи за гардероба

Върху стената на гардероба, в долната част, монтирайте дървени летви, а върху тях инсталирайте метални закачалки – те са чудесно решение за коланите и шалчетата, за да бъдат те видими при необходимост. На подобни кукички можете да окачвате и част от бижутата си.



Източник: bhg.com







23 април 2011 17:49 | Креативни идеи за гардероба
От: Maria
Страхотни идеи, невероятни предпожения. Много ми харесаха, а някои от тях мога да изпълня сама.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, практични идеи, аксесоари, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg