фирми продукти
представяме
работа
 
8 нестандартни аксесоара за сол и пипер

Комплектът за сол и пипер се е превърнал в традиционен аксесоар в кухнята, както по време на приготвяне на храната, така и при хранене. Той обаче най-често е твърде стандартен като дизайн, за да бъде интересен детайл от масата. За да променят това, дизайнерите са създали множество интересни като замисъл и вид комплекти за подправки, някои от които можете да видите по-долу.


1. Комплект за сол и пипер "Дъждовни облаци"

8 нестандартни аксесоара за сол и пипер

Много хитро тези два аксесоара индикират за какво е всеки от тях – белият дъждовен облак е за солта, а сивият е за пипера. Семплата и много ефектна форма на всеки от тях наподобява облаче, като отворите за подправката се намират в горната част на фигурката. Забавни и красиви, аксесоарите пускат солта и пипера подобно на освежаващ летен дъжд.


2. Мелничка за пипер "Великденски острови"


8 нестандартни аксесоара за сол и пипер

Удобна мелничка за пипер на зърна, която наподобява по дизайн на легендарните каменни фигури на Великденските острови. Меленето и дозирането на пипера става автоматично, чрез натискане на носа на нестандартния аксесоар – той работи с батерии, което спестява усилия.


3. Комплект за сол и пипер "Малки птички"


8 нестандартни аксесоара за сол и пипер

Направени от прозрачно стъкло, двата аксесоара в комплекта наподобяват по форма малки птичета. Прозрачната опаковка разкрива съдържанието на съда, затова няма как да объркате кой аксесоар за коя подправка е. Комплектът е лесен за употреба – подправките се дозират бързо и лесно през човката на птичките, само с едно навеждане напред.


4. Аксесоар за сол и пипер "Птиче"

8 нестандартни аксесоара за сол и пипер

Единичният аксесоар има двойна функция – като съд за сол и съд за пипер. За да смените подправката, само трябва да завъртите главата му – в едната посока очите му са с бял цвят, което значи, че ще пуска сол, а в другата те се сменят в синьо, за да индикират, че можете да използвате пипера. Удобният аксесоар спестява място,а  дозирането на подправките става през отворената му човчица.


5. Комплект за сол и пипер "Човече с панталони"


8 нестандартни аксесоара за сол и пипер

Нестандартен двоен аксесоар, наподобяващ със своята форма малко човече с широки гащи. Солта се дозира през отвори в горната част на главата на човечето, а пиперът се намира в панталоните му. Двете части на комплекта разполагат със силиконови запушалки и са обработени с матово покритие. Когато не се използват по предназначение, човечето може да се постави в гащите, за да се спести място.


6. Комплект за сол и пипер "Магнитна солничка"

8 нестандартни аксесоара за сол и пипер

Защо да хабите място за два съда – за сол и за пипер, като можете да използвате две половинки. Те са с различен цвят – бял за солта и сив за пипера, като прилягат една на друга в цялостна форма чрез магнити. Всяка част можете да използвате поотделно, а когато не ги използвате, съберете ги в едно, за да получите нестандартна двойна солничка.


7. Комплект за сол и пипер "Оптическа илюзия"

8 нестандартни аксесоара за сол и пипер

Сюрреалистичният дизайн на тези аксесоари сякаш е създаден от Салвадор Дали – тънък и практичен, той съдържа магнити, които държат частите една към друга. Изработени от пластмаса, аксесоарите за сол и пипер се захващат върху поставка със стабилна основа, отлично решение за масата за хранене. Илюзията всъщност е в това, че те не са в изправена, а в легнала позиция. Освен за масата, комплектът може да се използва и върху хладилника, благодарение на магнитния си гръб.


8. Комплект за сол и пипер "Грахчета в шушулка"


8 нестандартни аксесоара за сол и пипер

Двете части на комплекта наподобяват по форма на големи грахови зрънца, поставени върху основа – шушулка. Едното от тях е за солта, а другото – за пипера, като Вие избирате коя подправка в кой съд да сипете. Ръчно изрисувани върху керамика, аксесоарите притежават магнити върху дъната си, с които се захващат за основата. Забавните аксесоари ще създадат настроение в кухнята Ви още от сутринта, когато подправяте закуската си с тях.


Източник: perpetualkid.com







Няма коментари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg