фирми продукти
представяме
работа
 
9 трапезарии в бяло

Вижте няколко чудесни трапезарии в светли нюанси, със специалното участие на белия цвят. Ще се убедите, че бялото съвсем не е онзи скучен нюанс, който свързваме с монотонност и остарели схващания за интериорен дизайн. Модерни и великолепни, трапезариите вдъхновяват със своята семпла красота и чистотата на дизайна си.


1. Светлина и още светлина

9 трапезарии в бяло

Тази просторна трапезария е изпълнена със светлина, идваща от дългия прозорец в горната част на стаята. Тъй като прозорецът е разположен нависоко, не е необходимо да се монтират плътни щори или завеси. Изобилието от естествена светлина подчертава деликатната красота на избраните цветове в палитрата – съчетание от искрящо бяло за стените и тавана; светлосиво за настилката и кремаво за обзавеждането. Изчистените линии на мебелите и модерният дизайн на детайлите допълнително подчертават усещането за простор в помещението, което светлите тонове създават.


2. Меки розови нюанси

9 трапезарии в бяло

В тази красива трапезария белият цвят не е водещ, но е чудесен фон за нежните оранжеви и розови нюанси в интериора. Искрящо белите стени и таван карат детайлите да изпъкват и контрастират на бежовия под. Няколко ярко обагрени акцента допълват атмосферата в интериора, без да създават усещане за претрупаност или кичозност.


3. Феерия в бяло


9 трапезарии в бяло

Когато говорим за бяло, то почти винаги върви в комплект с изобилие от светлина – естествена или изкуствена. Допълнена с обзавеждане със семпъл дизайн, светлата палитра създава красиви, модерни и стилни интериори. В тази елегантна трапезария, например, превес имат вградените по цялата стена кухненски шкафове, чийто нюанс се отличава съвсем леко от цвета на стените. Лек контраст създава бежовият под, както и ефектната картина на стената.


4. Морски цветове

9 трапезарии в бяло

В този нестандартен интериор част от цветовете са привнесени по много интересен начин – чрез огромен аквариум по една от стените. Той е допълнен с няколко свежозелени растения, а зелените и синьо-зелени тонове подчертават чистотата и семплата елегантност на искрящо белите стени, таван и обзавеждане. Бежовият под е чудесен детайл, свързващ неутралните нюанси с тези с наситен характер. Белият цвят пък е ненатрапчив фон за основния акцент в интериора – аквариумът.


5. Меки златисти оттенъци


9 трапезарии в бяло

Луксозната атмосфера в тази трапезария се дължи на меките златисти тонове, които допълват снежнобелите мебели и детайли. Палитрата е завършена от сребристосивите акценти в трапезарията и няколкото капки ярък цвят върху тапицерията на столовете за хранене. Пластовете светлина подчертават стилния дизайн на интериора.


6. Контрастна палитра


9 трапезарии в бяло

В този интериор е заложено на силата на контраста – съпоставени са белите стени и под с шоколадовите мебели и детайли. Борбата за надмощие ражда стилен дизайн, подчертан от стратегически разположените осветителни тела. Към контрастната палитра е добавен като акцент мек зелен оттенък, който балансира характера на двата основни цвята и ги свързва в едно цяло.


7. Модерни интериори


9 трапезарии в бяло

Модерният интериор залага на изчистен дизайн и ненатрапчив контраст между бяло, графитено и маслинено. И тук основна роля играе осветлението, което подчертава акцентите и подсилва характера на бялото. Наситените тонове – тъмнозелено, сиво, пурпурно, червено, са позиционирани на стратегически места, и са оформени така, че да създават акценти, без да се натрапват визуално.


8. Просторна трапезария


 9 трапезарии в бяло

Таванският прозорец и огромната остъклена стена в тази трапезария осигурява достатъчно светлина в интериора. Иначе просторното помещение е обзаведено семпло, но много стилно. Бялата настилка и белите стени създават усещане за простор, а наситено сините детайли разчупват тази иначе монотонна палитра. Акцент добавят и наситените тонове на обзавеждането и аксесоарите – морскосиньо, оранжево и червено.


9. Изтънчен интериор


9 трапезарии в бяло

Тази трапезария е разположена в кухнята, до големи прозорци, от които се разкрива великолепна гледка. Меките бежови тонове на настилката и кухненските шкафове координират с тези на масата и столчетата за хранене. Белите стени и таван от своя страна създават неутрален фон за интериора. Абаносовите детайли върху стените създават контраст, който обаче не утежнява интериора.


Източник: home-designing.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, интериор, дизайн, трапезарии в бяло

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg