фирми продукти
представяме
работа
 
1 баня, 3 дизайна

Вижте как тази малка баня може да бъде преобразена само чрез цветовете и детайлите. Дизайнерите са създали върху основата ри различни по дизайн интериора, всеки със своите собствени характеристики.


1. Шикозен оазис на спокойствието

1 баня, 3 дизайна

Обзаведена семпло и минималистично, банята съдържа само най-необходимите детайли – малка вградена в шкаф мивка, огледало, свободно стояща вана и столче за сядане. Дървената настилка добавя уют към интериора, а искрящо бялата ламперия подчертава наситените сини нюанси върху стените. Добавените детайли са ненатрапчиви – малко килимче, ефектен полилей, ажурни завеси.

1 баня, 3 дизайна


Малкото столче до ваната може да се използва за сядане или за поставяне на аксесоари, напитки и книги. Мекото килимче пред ваната гали голите стъпала и попива водата, за да не повреди тя настилката. Шоколадовите тонове на детайлите се съчетават чудесно с бялото и светлосиньото.

1 баня, 3 дизайна


Компактна и мултифункционална, тоалетката е не само място за вградената в нея мивка, но и удобен шкаф за аксесоарите в банята – кърпи, четки, козметика.


2. Изискан интериор


1 баня, 3 дизайна

Същата палитра е претворена и във втория дизайн – съчетание между искрящо бяло, шоколадово и наситено синьо. Нишата за ваната е трансформирана в душ-кабина, заградена с параван, което придава на интериора по-спретнат вид. Аксесоарите са ненатрапчиви – огледало без рамка върху стената над мивката, две стенни лампи, стенна закачалка за хавлиените кърпи и меко килимче.

1 баня, 3 дизайна 1 баня, 3 дизайна
 

Тоалетката е заменена с традиционна мивка, под която е инсталирано тясно шкафче за вещите в банята. Аксесоарите се съчетават помежду си по дизайн и цвят – стенното огледало, лампите и закачалката за кърпи. Към тях е добавен интересен детайл – висок стъклен акцент, който изпълнява ролята на държач за гъбите за баня, като прави достъпа до тях бърз и лесен.

1 баня, 3 дизайна


Ваната и душът са отделени от останалата част от банята чрез плъзгащи се врати от матирано стъкло. Така се осигурява повече уединение при къпане, а и се намалява рискът от намокряне на настилката извън душ-кабината. Върху вратите, от външната страна, е монтиран лост за хавлиените кърпи.


3. Решение в пастелно зелено

1 баня, 3 дизайна

Свеж и красив, този дизайн използва силата на зеления цвят, за да създаде великолепна палитра, съчетаваща няколко нюанса на зеленото, искрящо бяло и бежово. Нишата за ваната и душа отново е отделена от останалата част на банята, но този път само със завеси. Традиционната мивка на краче не разполага с място за съхранение на вещите, затова тази роля е иззета от няколко аксесоара.

1 баня, 3 дизайна


Овалното огледало над мивката е допълнено от подобни по форма плафони на стенните лампи. Акцентите са допълнени от стенна закачалка-халка, монтирана до мивката за хавлиените кърпи.

1 баня, 3 дизайна


Металният корниз държи завесата за баня, а дизайнът му допълва този на душа, вграден в стената. Стените са облицовани с фаянсови плочки, за да се предпазят от водата, но те достигат само до ъгъла със съседната стена, откъдето започва боята. Свежозелените завеси изпъкват на фона на белите стени.

1 баня, 3 дизайна 1 баня, 3 дизайна
 
Тъй като мивката не позволява складирането на аксесоари, тази роля е иззета от няколко семпли аксесоара – например плетената кошничка върху пода или металната поставка за хавлиените кърпи. Хавлиите също са в координиращи на интериора тонове – меко оранжево и пастелно зелено.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, дизайн, интериор, баня

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg