фирми продукти
представяме
работа
 
12 креативни запушалки за ваната

Вижте как дори най-обикновените аксесоари, каквито са например тапите за вана и мивка, могат да бъдат създадени с щедра доза креативност.


1. Запушалка "Заседналата златна рибка"

12 креативни запушалки за ваната

Ако бързо се отегчавате, докато сте във ваната, ето една весела идея – тапа за вана с формата на златна рибка, която сякаш е заседнала в канала. Създадена от издръжлив силикон, тапата е с размер, който пасва на различни по размер отвори във ваната или мивката.


2. Запушалка "Лодка по реката"

12 креативни запушалки за ваната

Ако като дете сте обичали да ги играете с корабчета, докато взимате вана, този аксесоар е именно за Вас. Той представлява тапа за ваната, към края на която е прикачена сапунерка с формата на лодка, която плува над повърхността на водата. Така съчетавате полезното с приятното, а сапунът винаги ще е на ръка разстояние при нужда, без да се налага да го търсите по дъното на ваната.


3. Запушалка "SOS"

12 креативни запушалки за ваната

Забавен и цветен, този аксесоар наподобява човече, което се дави във ваната. Гумената запушалка е допълнена с релеф и малка ръчичка, подаваща се от нея. Аксесоарът се предлага в няколко ярки нюанса.


4. Запушалка "Давещо се човече"


12 креативни запушалки за ваната

За онези, които харесват черен хумор, тази тапа е чудесно допълнение към банята. Тя представлява запушалка с човече, което сякаш се е завързало с верига към нея, за да скочи в дълбоките води на реката. Фигурката е от пластмаса, така че тя изплува на повърхността на водата, докато пълните ваната.


5. Запушалка "Цвете над водата"


12 креативни запушалки за ваната

Аксесоар за банята, който е не само забавен, но и практичен. Тази запушалка е с формата на цвете, което изплува на повърхността на водата във ваната или мивката. Нещо повече – то тества температурата на водата и я показва чрез промяна в цвета си – розово за студено и пурпурно за горещо. Така освен красив аксесоар във ваната, ще разполагате и с термометър за температурата.


6. Запушалка "Полярна мечка"

12 креативни запушалки за ваната

За да пресъздадат рисковете на глобалното затопляне, авторите на този аксесоар за вана са създали неговия дизайн да наподобява късче лед, върху който стои полярна мечка. Подобно на разтопените късове от айсберги, които плуват из Северния ледовит океан, аксесоарът в края на тапата също се задържа над повърхността на водата, а докато Ви забавлява, той може Ви напомни за вредите, които човечеството причинява на околната среда и да Ви стимулира към действие.


7. Запушалка "Лодка от вестник"

12 креативни запушалки за ваната

Една съвременна идея, претворяваща игрите от детството – водонепромокаем аксесоар за ваната, допълващ запушалката, който наподобява корабчетата, които някога децата сгъваха от стари страници на вестници. Създаден от водонепромокаема PVC материя, той няма да се размекне или скъса, а ще осигури часове забавление във ваната – за Вас и Вашите дечица.


8. Запушалка "Лотос"

12 креативни запушалки за ваната

Подобно на истинските лотоси, които се носят над водата в езерата, краят на тази запушалка за вана също ще се носи на повърхността, докато взимате гореща баня. Вместо корени обаче, този лотос разполага с метална верига, която го държи към тапата. Успокояващото присъствие на това азиатско растение ще Ви осигури релаксиращо изживяване.


9. Запушалка "Водни растения"

12 креативни запушалки за ваната

Вдъхновен от природата, дизайнът на тази тапа наподобява стръкчета водни растения, които се движат заедно с водата. Поставете запушалката в канала и се насладете на усещането зелените стръкчета да Ви гъделичкат по стъпалата, докато се къпете във ваната. Освен усещането, че плувате в езеро сред природата, този аксесоар има и друго предимство – той се изважда лесно с едно движение, което е особено полезно, докато къпете деца.


10. Запушалка "Водна капка"

12 креативни запушалки за ваната

Какво по-подходящо като форма за запушалка за вана или мивка от тапа с формата на капка, падаща във вода? Ненатрапчивият полупрозрачен син цвят допълва чудесно аксесоара, а издължената му форма го прави лесен за издърпване.


11. Запушалка "Водолаз"


12 креативни запушалки за ваната

Забавен приятел за Вас и децата Ви по време на горещата вана – малък водолаз, който ще Ви помогне да намерите тапата за ваната, дори когато тя е скрита под ароматна пяна и куп гумени играчки.


12. Запушалка "Господин Каналчо"

12 креативни запушалки за ваната

Оборудвано с малко поясче, това човече се носи безгрижно над водната повърхност във ваната, скръстило ръце отзад. Създадено в няколко цвята, то ще създаде настроение и ще Ви настрои на вълна релаксация със своето безгрижие и спокойствие.


Източник: oddee.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, запушалки за вана, аксесоари, креативни идеи

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg