фирми продукти
представяме
работа
 
8 красиви бани в зелено

Зеленият цвят символизира спокойствието и природата, затова той е особено подходящ за банята – мястото, в което релаксираме и се отдаваме на себе си. Вижте няколко красиви бани в зелено.


1. Баня на спокойствието


8 красиви бани в зелено

Маслинено зеленият нюанс на стените в банята създава приятен фон за интериора, допълнен от натуралните дървесни тонове и искрящо белите детайли. Голямото огледало над мивката отразява светлината и я разпръсква из помещението, подчертавайки деликатните оттенъци на сените.


2. Баня в зелено и червено


8 красиви бани в зелено

Макар и като допълнителен цвят в палитрата, зеленото изпъква на фона на яркочервените тонове и белите шкафове. Зеленият нюанс е добавен чрез изисканата ламперия върху стените, която допълва флоралните тапети на интериора. Така създадената палитра създава пролетно настроение в банята.


3. Деликатни природни мотиви


8 красиви бани в зелено

Семплата палитра се състои от искрящо бяло, светлосиво, светлобежово и няколко капки тъмнозелено, което добавя цвят в детайлите върху деликатните тапети. Именно заради неутралния фон в интериора, ненатрапчивите зелени оттенъци се превръщат в акцент.


4. Дзен баня в сиво-зелено

8 красиви бани в зелено

В тази баня с азиатски дизайн основен акцент е облицовката върху стените. Тя се състои от керамични плочки в няколко нюанса на сиво-зеленото и шоколадовото, които преливат един в друг по един много хармоничен начин. Допълнителен акцент добавя начинът, по който е оформена облицовката – чрез големи керамични плочки и чрез мозайка от малки детайли.


5. Естествен интериор

8 красиви бани в зелено

Изпълнена с много светлина, тази баня залага на меките неутрални тонове за създаване на палитрата на интериора. В еня са съчетани светлобежово, бяло и пастелно синьо-зелено, допълнени от акценти в абаносово. Воднистият нюанс на зеленото допълва белите стени, покривайки долната им част.


6. Старинен дизайн


8 красиви бани в зелено

Със своя дизайн, вдъхновен от отдавна изминали десетилетия, тази баня съчетава кремаво, ванилено и меки нюанси на зеленото, за да пресъздаде лукса на онези времена. Заедно със специфичния дизайн на помещението, богатите текстури и нетрадиционното разпределение, палитрата създава приятен интериор, в който да се отдадете на релаксация. Успокояващите качества на зеления цвят в този интериор са подсилени от внимателно подбраните нюанси и допълващите цветове.


7. Баня с британски дизайн и наситена палитра


8 красиви бани в зелено

Вдъхновен от британския дизайн, в който каретата са особено предпочитани, интериорът на банята включва наситени нюанси на кафявото, сиво-зеленото и зелено-кафявото. Допълнени от деликатни детайли в бяло, тези тонове създават ефектен акцент в интериора, допълвайки се един друг. Дървените детайли са интегрирани в дизайна, подчертавайки красотата на тапетите от плат с каре.


8. Наситено зелено


8 красиви бани в зелено

В тази баня зеленият цвят не е нито ярък, нито твърде тъмен, но се превръща в основен акцент на интериора, тъй като облива изцяло стените на помещението. Той е допълнен от детайли в кафяво и сиво-зелено, които създават една деликатна и същевременно ефектна палитра.



Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, интериор, баня

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg