фирми продукти
представяме
работа
 
Красиви фрески за детската стая

Вместо стандартните бои или тапети, детската стая може да се "облече" в красиви стенни фрески. Те са доста по-трудни за направа, но усилията си заслужават – картините върху стените оживяват в детската фантазия и водят малчугана в чудния свят на приказките. Изображенията могат да се направят на ръка, по въображение или по картинка, или да се създаде чрез множество шаблони, които гарантират качеството на рисунъка. Вижте няколко красиви идеи за фрески в детските стаи.

Красиви фрески за детската стая


* Заведете детето на пътешествие в гъстите гори, където дивата природа процъфтява. Тук то може да види диви коне, спокойно пасящи свежата трева, неотъпкана от човешки крак. Както всички знаем, именно там се случват всички чудеса – ‘през девет планини в десета’.

Красиви фрески за детската стая


* Кой казва, че драконите съществуват само в приказките? Един от тях може да живее в ъгъла на детската стая, сгушен в уютната си пещера, далеч от любопитни погледи. Пещерата се намира в непристъпни гори тилилейски, откъдето обикновено започват приказните приключения.

 Красиви фрески за детската стая


* Нещо по-обикновено – пъстроцветен папагал в турско синьо, кацнал на клонче. Той е готов да Ви отведе на чудно пътешествие в екзотична страна, а може би дори на пиратски кораб.

Красиви фрески за детската стая


* Ако детето е запленено от мистиката на океана, тази красива фреска ще го отведе в дълбините, където странни риби и опасни змиорки пазят отдавна потънали съкровища. Успокояващият син цвят, съчетан със зелено, ще създаде палитра от отпускащи нюанси, обгръщащи стаята.

Красиви фрески за детската стая


* Семпла и много красива, тази природна фреска Ви отвежда към хоризонта и слънчевите лъчи, които галят това голямо дръвче. Под дръвчето можете да поставите детското креватче, сякаш то е върху меката трева, под пъстрата сянка на дървото. Тази фреска може да бъде създадена само върху една от стените или да боядисате всички стени в светлосиньо, оформяйки трева, няколко дръвчета и дори малко езеро.

Красиви фрески за детската стая


* Какво ще кажете за разходка в джунглата? Двете съседни стени се трансформират във фон за огромното тропическо дърво, върху клончетата на което се разхождат маймунки, пъстри птици и дребни животинки. Свежата зеленина и екзотичен привкус на фреската ще създадат успокояващ фон за обзавеждането в детската стая.

Красиви фрески за детската стая


* Ако не искате да изпълнявате тези огромни проекти, можете да добавите няколко детайла на няколко места. В горната част на вратите и прозорците, например, можете да изобразите няколко малки елфи в синьо, разположени на пастелно зелен фон.

Красиви фрески за детската стая


* Експлозия от цвят и безгрижно детство – това внушава тази разноцветна фреска върху стените, която сякаш приканва към пътешествие в света на приказките. Минете под дъгата е полетете заедно с ажурните пеперуди, на фона на светлозеления фон и кокетната полянка с ярко обагрени цветчета.

Красиви фрески за детската стая


* За бъдещите пътешественици тази фреска е чудна врата към непознати светове и животни – далечните африкански савани и джунглите с вечнозелени дървета сякаш приканват към полет на въображението. Свежата зеленина и интересни животни могат да са на фона на две съседни стени, иил да обгръщат цялата детска стая. Върху пода можете да добавите подходяща по вид настилка, наподобяваща трева или нападали тропически листа. Таванът пък може да е оформен като небе.

Красиви фрески за детската стая


* Героите от любимите приказки идват на гости на Вашето дете. Веселите катерички, мечета, птички и насекоми живеят задружно в гъстата гора, заобиколени от вековни дървета с просторни хралупки, от зеленина и светло небе.

Красиви фрески за детската стая


* Подходящи за най-малките, тези разноцветни фрески обхващат не само стените, но и скосения таван, създавайки цялостна картинка в ярки цветове. Също като в чудните приказки, тук небето е наситено синьо, тревата е наситено зелена, дъгата никога не изчезва, а върху ярко обагрените гъбки и растения се разхождат тайнствени елфи.

Красиви фрески за детската стая



Източник: homedit.com







6 март 2011 14:43 | Животни
От: Велинка и Нели
сстаята с лъва е яка и красива
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, стенни фрески, детска стая, интериор, декорация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg