фирми продукти
представяме
работа
 
8 практични аксесоара за по-подредена баня

В малката баня всеки сантиметър трябва да се използва внимателно, за да не се пилее така ценното пространство в помещението. И тъй като обикновено в това пространство трябва да се съберат цял куп вещи и принадлежности, за целта могат да се използват създадените специално за спестяване на място аксесоари за баня. Вижте няколко от тях.


1. Бамбукова закачалка за душ

8 практични аксесоара за по-подредена баня

Направен от бамбук и метални детайли, този аксесоар се окачва за душа в банята и събира голяма част от нещата в банята – шампоани, пяна, душ гел, сапун, гъби и прочее. В най-долната част на аксесоара можете да окачвате дори самобръсначките. Размерите на закачалката са 70 х 12 х 26 сантиметра и осигурява бърз достъп до тоалетните принадлежности.


2. Бамбуково-хромиран аксесоар за ваната


8 практични аксесоара за по-подредена баня

8 практични аксесоара за по-подредена баня

За да осигури пълна релаксация във ваната, тази поставка разполага с място за поставяне на сапуна, на висока чаша и дори на отворена книга. Бамбуковата част е с държачите, а металната е за захващане към ръбовете на ваната. Когато не се употребява, металните части се прибират за повече компактност. Бамбуковият материал не се цепи и не развива мухъл, което го прави подходящ за места с влага, каквато е банята и по-конкретно – ваната.


3. Троен аксесоар за душ


8 практични аксесоара за по-подредена баня

Трите пластмасови части на аксесоара са захванати чрез метални връзки, а в горната част има кукички за окачване върху корниза на завесите или върху душа в банята. Допълнителните вакуумни чашки захващат аксесоара към стените за повече стабилност. Всеки детайл е с размери 27 х 15 х 10 сантиметра, с отвори за изтичане на водата, за да се намали рискът от образуване на мухъл.


4. Метална закачалка за баня


8 практични аксесоара за по-подредена баня

Двойната закачалка е направена от метал и се закача върху душа за лесен достъп до нужните аксесоари за банята. Ръчно изработеният детайл разполага с две метални кошнички за вещите, които осигуряват бързо изтичане на водата към пода на помещението. Горната част пък разполага с възможност да се поставят бутилки с отвора надолу, за да се изсипва съдържанието бързо и лесно.


5. Прозрачен органайзер за душ


8 практични аксесоара за по-подредена баня

Изтънченият дизайн и меките извивки са само част от чара на аксесоара. Поставката разполага с място за окачване на гъбите за къпане, за шишетата с козметика, за самобръсначки и за сапун. Окачването става върху душа. Материалът на тази поставка не позволява ръждясване и образуване на мухъл. Допълнителна стабилност осигуряват четирите вакуумни чашки за захващане към стената.


6. Хромирани ъглови рафтове

8 практични аксесоара за по-подредена баня

За да се използва мястото в ъглите, тази метална поставка разполага с подходящ дизайн и две захватки от двете страни, оборудвани с вакуумни чашки. Вещите се поставят върху рафтчетата, като за самобръсначките например има специфични окачалки. Монтажът на аксесоара става без инструменти, а повърхностите му не ръждясват.


7. Метален аксесоар за душ

8 практични аксесоара за по-подредена баня

Аксесоарът разполага с много пространство за съхранение на принадлежностите в банята, разпределено на три етажа. Рафтчетата са подвижни и могат да съхраняват бутилки с отвора надолу, за да изсипвате съдържанието с няколко движения. Части от аксесоара за пригодени за самобръсначки, за сапун, за шишета, за гъби за баня, за четки за зъби. Неплъзгащата се кукичка се захваща лесно за душа, тръбите или корниза на завесите за банята.


8. Функционална закачалка за вана


8 практични аксесоара за по-подредена баня

8 практични аксесоара за по-подредена баня

Практична и семпла, поставката е изцяло от метал и се захваща за двата ръба на ваната. Тя разполага с места за сапун, за шишета с козметика, за гъби за миене. Хромираната конструкция позволява на водата да се стига директно през поставката. Дължината на разгъващата се окачалка варира между 65 – 98 сантиметра, а постоянните и размери са 15 х 5.5 сантиметра.



Източник: gadgetsharp.com







20 юни 2011 13:14 | Направи си сам
От: Лора
Всъщност с повече въображение и сръчност можеш сам да си направиш някои от нещата (: Чудесна статия!
9 февруари 2011 10:34 | отговор
От: comfort.bg
Здравейте, статията не е с рекламна, а с информационна цел. Ако се интересувате от повече подробности, вижте сайта, даден като източник. Не е сигурно дали продуктът се предлага на нашия пазар.
9 февруари 2011 09:43 | удобно
От: Росица
Много са готини и практични. Но може ли да се купят и от България?
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, интериор, дизайн, аксесоари за баня

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg