фирми продукти
представяме
работа
 
9 страхотни момичешки стаи в розово

Розовият цвят е символ на невинността и на детството. То е любимият цвят на повечето малки момиченца, защото ги кара да се чувстват като принцесите от приказките. Вижте няколко великолепни момичешки спални в розово, които ще Ви грабнат със своето невинно приказно очарование.

9 страхотни момичешки стаи в розово


* Много стилно е съчетанието между наситено розово със сребристо сиво. В тази стая е използвано много ефектно решение за осветление – вместо чрез полилей или стандартни лампи, то е осигурено чрез специална стена, монтирана върху основната, през която се процежда светлината. Още повече ефект се създава от белите окръжности, които изпъкват на сребристия фон, благодарение на меката светлина иззад стената.

9 страхотни момичешки стаи в розово


* Семпъл и светъл, този интериор залага на комбинацията между бонбонено розово и искрящо бяло. Обзавеждането също е семпло, като основен акцент е огромното детско легло с балдахин в основната палитра.

9 страхотни момичешки стаи в розово


* Тази стая е подходяща и за вече поотрасналите момичета, тъй като нейният интериор е оформен с много вкус и хармония. Розовото не доминира над интериора, а играе ролята на акцент, на фона на бледозелените стени и светлобежовия под. Яркорозовите тонове са съчетани с мек розов нюанс, който обагря ламперията. Едната от стените в помещението е трансформирана в акцентна стена, облицована с деликатен щампован тапет. Обзавеждането е семпло, така че в средата на стаята се открива достатъчно свободно пространство за игра и учене.

9 страхотни момичешки стаи в розово


* Истинска интериорна приказка, тази детска стая грее в бонбонено розови нюанси, балансирани чрез искрящо белите детайли. Удобната пейка до огромните прозорци е чудесно решение за детската стая, тъй като на нея детето може да играе, да учи и да чете. Вградените в стените шкафове пък спестяват място, откривайки повече пространство в другата част на стаята.

9 страхотни момичешки стаи в розово


* Основният акцент в този интериор е изобилието от светлина. Огромната стена – прозорец осигурява не само чудесна гледка навън, но и достатъчно слънчеви лъчи за стаята. Макар и не много голяма, детската стая е обзаведена семпло, но с вкус и внимание към детайлите. Нюансите на розовото са използвани пестеливо и са хармонизирани с бяло.

9 страхотни момичешки стаи в розово


* Много свежо е и съчетанието между ярко розово и ярко зелено, като така получената палитра е балансирана чрез светлобежови нюанси. Интериорът е обзаведен много функционално, за да се използва максимално пространството в стаята. Едната от стените почти изцяло е заета от бюрото, леглото и гардероба, като секторите за учене и за сън за отделени чрез частична преграда. Леглото е вградено под гардероба, а встрани и над него е обособен кът за четене, до който детето може да се изкачи по няколко стъпала.

9 страхотни момичешки стаи в розово


* Изискана и стилна, тази детска стая е обзаведена много семпло – в нея могат да се видят двойно легло, малко бюро с две столчета, няколко стенни рафта и вграден в стената гардероб. Практичното легло се разгръща настрани, а когато не е необходима, долната част се прибира под горната. Нежните розови оттенъци са използвани като акцент, на фона на меките ванилови, бежови и кремави нюанси.

9 страхотни момичешки стаи в розово


* И тук светлината е основен детайл – тя е осигурена чрез няколко прозореца в горната част на стената и няколко прозореца на тавана. Така слънчевите лъчи влизат в стаята под няколко ъгъла и я обгръщат от няколко страни. Целунатите от слънцето ярки нюанси на розовия цвят грейват ефектно, допълнени от меки розови оттенъци с оранжев подтон, кремави и бежови тонове. Обзавеждането включва легло, стенни рафтчета, фотьойл, голям гардероб и вградено в него ученическо бюро.

9 страхотни момичешки стаи в розово


* Просторна и светла, тази детска стая грее в ярки цветове – нюанси на розовото, червеното и бежовото, допълнени от пръски в зелено и пурпурно. Белите стени и под създават ненатрапчив контраст с ярките детайли, а обзавеждането е създадено така, че да открива достатъчно свободно пространство в средата на стаята, за игра и учене. Мебелите са част от едно цяло – бюрото и рафтчетата преливат деликатно във вградена пейка под прозореца, а тя преминава към голям гардероб.

9 страхотни момичешки стаи в розово




Източник: digsdigs.com







Няма коментари


ключови думи
детски стаи, момичешка стая, интериори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg