фирми продукти
представяме
работа
 
Креативни и функционални аксесоари за кухнята

Насладете се на тези иновативни, креативни и практични кухненски джаджи, които правят работата в кухнята по-бърза и лесна.


"Шушулка" за изплакване на плодове и зеленчуци


Креативни и функционални аксесоари за кухнята

Забавна и практична, шушулката за изплакване на храната е направена от силикон и може да се използва директно под водната струя. Измитите плодове, зеленчуци, яйца, миди и прочее, се отцеждат бързо и са готови за нарязване, белене или сготвяне. Аксесоарът може да се използва и за накисване на продуктите, като изваждането и отцеждането става за минути.


Приспособима точилка

Креативни и функционални аксесоари за кухнята

Тази иновативна кухненска точилка се настройва чрез подвижни дискове, за да се точи тестото в желаната дебелина. Завинтете дисковете към двата края на точилката и минете върху неразточеното тесто – приставките осигуряват дебелина от 2, 6 и 10 милиметра. Аксесоарът осигурява и равномерно разточена основа за пиши, паста, сладкиши, курабии и питки.


"Принтер" за препечени филийки

Креативни и функционални аксесоари за кухнята

Изненадайте любимите си хора с интересна мисъл или послание, изписано върху препечената филийка на закуска. За целта можете да използвате този интересен тостер, който освен че препича нарязания хляб, има опция за изписване на послание чрез изпичането му върху повърхността на филийката. Преди да намажат закуската си с желания продукт, членовете на семейството могат да прочетат сутрешната доза хумор или мъдрост. За да се "принтира" желаният текст, той се изписва върху малката бял дъска на тостера със специална писалка.


"Опасна" поставка за ножове

Креативни и функционални аксесоари за кухнята

Противно на дизайна си, който се асоциира с опасен цирков номер, включващ въртящо се колело и остри ножове, този аксесоар всъщност има за цел да съхранява кухненските ножове безопасно. Поставеният върху стабилна основа дървен диск може да събере 5 различни по размер и вид ножа. Всеки от тях е направен от неръждаема стомана и се прикрепва към диска с магнит, за по-стабилно съхранение на опасните остриета. Малкото човече в средата на аксесоара не изпълнява никаква роля, но е интересен декоративен детайл, който прави поставката ефектен акцент в кухнята.


Термо-чувствителен чайник

Креативни и функционални аксесоари за кухнята

ONE е интересен аксесоар за кухнята – той е модерен като дизайн чайник, който прави сваряването на напитката интерактивно преживяване. В долната си част чайникът има практична поставка с магнит, която дава възможност чаят да се сервира директно върху масата за хранене. При загряване иначе белият аксесоар започва ад се оцветява – това се дължи на термо-чувствителното мастило в декоративните детайли,  които започват да се проявяват при загряване и индикират кога водата е готова за чая. Визуалният подход е интересен и красив начин да се въвлекат потребителите в целия процес на приготвяне на напитките.


Практична престилка от две части


Креативни и функционални аксесоари за кухнята

Тази практична кухненска престилка се състои от две части – основа и прикрепена с цип кърпа за подсушаване. Дизайнът на престилката позволява долната част да се извади, за да се използва в кухнята или да се изпере. Когато пък е прикрепена към основата, кухненската кърпа попива пръските и петната при готвене и миене. Аксесоарът е направен от памук, като долната част е супер абсорбираща.


Ефектен разделител на жълтъци и белтъци


Креативни и функционални аксесоари за кухнята

Странен, но забавен, този кухненски аксесоар ще направи разделянето на жълтъците и белтъците в лесна игра. Цялото яйце се изсипва в керамичната глава на човечето и аксесоарът се навежда надолу. Белтъкът изтича през носа му в предварително приготвена купичка, а жълтъкът остава вътре в него.


Формичка за лед "Джин и ТиТоник"


Креативни и функционални аксесоари за кухнята

Забавна игра на думи, името на тази формичка прави препратка от "джин и тоник" към името на легендарния кораб Титаник. Комплектът включва 4 корабчета и 4 айсберга. Чудесно решение за всякакъв вид питиета с лед – алкохолни или безалкохолни.


"Белачка" за царевица

Креативни и функционални аксесоари за кухнята

Много практично решение за любителите на царевица – аксесоар за "белене" на кочани, която отделя зърната от основата. За целта инструментът се приплъзва отгоре – надолу, а зрънцата се събират в специално контейнерче. Съдържанието се изсипва през малък отвор и е готово за готвене. Аксесоарът разполага с удобни гумирани възглавнички за по-сигурно хващане и се почиства лесно дори в миялна машина.


Капак за купа с носле

Креативни и функционални аксесоари за кухнята

Забавен капак, от който се показва малко прасенце – или поне част от него. Интересен кухненски акцент, капакът има зурла и ушички за захващане, които отстрани изглеждат много забавно. Аксесоарът е отлично решение за салати, супи и горещи ястия, чиято температура, свежест и чистота искате да запазите по-дълго.



Източник: designswan.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, кухненски аксесоари, креативни аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg