фирми продукти
представяме
работа
 
Всекидневните на звездите

Виждали сте известните личности на сцената и на червения килим, но знаете ли къде те си почиват и се забавляват? Вижте няколко от всекидневните в домовете на звездите.


Деми Мур и Аштън Кътчър


Всекидневните на звездите

Всекидневната се намира в къща в Бевърли Хилс, строена в средата на миналия век. Семейството реновира сградата и създава интериори, които са едновременно модерни и гостоприемни. Всекидневната е мястото, където Деми и Аштън разменят своите брачни клетви.


Анджелика Хюстън


Всекидневните на звездите

Актрисата закупува ранчото, разположено в Сентръл Вали, Калифорния, още през 1984 година. Основната структура на къщата датира от 1932 г. и включва всекидневна, която Анджелика обзавежда с мебели, намерени на местата, на които е снимала филмите си. Кантовете около прозоречните рамки са създадени като символична защита срещу нещастия - например змии, огън, наводнения, скорпиони.


Стинг


Всекидневните на звездите

Певецът живее със семейството си в Лондон, в реновирана къща от ранния 18 век. Той и съпругата му Труди избират за всекидневната си декорация от картини на Пикасо, а за обзавеждането се спират на килим от коприна и вълна, изящна масичка за кафе от стъкло и удобни канапета с луксозна тапицерия.


Джошуа Бел


Всекидневните на звездите

За да изгради своята манхатънска резиденция, класическият музикант – цигулар Джош Бел работи с архитекта Чарлс Роуз. Огромният апартамент играе ролята не само на домашно огнище, но и на концертна зала, в която музикантът изпълнява своето изкуство пред приятелите си. Огромното помещение съчетава музикална зала с библиотека, всекидневна и кабинет. За да се отделят визуално пространствата в него, може да се използват кадифените завеси, монтирани върху тавана.


Дженифър Анистън

Всекидневните на звездите

Известната актриса работи с дизайнера Стивън Шадли, за да трансформира тази резиденция, строена през 70-те години, в модерен дом. Анистън споделя, че създаването на интериорите за нея е било също толкова вълнуващо, колкото и да живее в тях. Всекидневната е интимно място, което приканва към релаксация. Тя отваря красиви гледки към съседното езерце. Палитрата е в меки и наситени нюанси на кафявото и бежовото, които създават гостоприемна атмосфера.


Елтън Джон


Всекидневните на звездите

Сър Елтън Джон живее със своя партньор, Дейвид Фърниш, в просторен апартамент, разположен във висока сграда в Лос Анжелис, от огромните прозорци на който се разкрива величествена гледка над града. Целта на обзавеждането е била да се създаде място за двамата собственици, в което те самите да се чувстват удобно. Масичката за кафе е от оникс и хром, а огромният килим върху пода подчертава удобството на къта за сядане.


Денис Куейд


Всекидневните на звездите

Актьорът споделя, че е искал да се чувства в дома си така, сякаш се намира в някое малко градче сред природата. Къщата му се състои от 15 стаи и се намира в Ръстик Кениън, Лос Анжелис. Интериорите в дома са създадени с чувство за комфорт и релаксация, но и с капка артистизъм. Всекидневната е обзаведена семпло, но удобно, а палитрата е в меки пясъчни нюанси и дървесни оттенъци.


Даян Кийтън


Всекидневните на звездите

Актрисата поверява обзавеждането на своя дом в испански колониален стил на нюйоркския дизайнер Стивън Шадли, който работи и с Дженифър Анистън. Цялостната естетика на дома, строен през 20-те години, е семпла и ненатрапчива, но именно това е целта на дизайнера – да запази оригиналната семплост на къщата. Всекидневната е обзаведена с интересни колекции от глинени съдове и старинни предмети, без това да накърнява модернистичното й удобство.


Джерард Бътлър

Всекидневните на звездите

Известният актьор живее в Челси, Манхатън, и обитава просторен апартамент, обзаведен луксозно и ефектно. Някога сградата е била част от фабрика, затова тя разполага с високи тавани и големи прозорци. Самият актьор споделя, че е целял да създаде интериори, които да са повече елегантни и ефектни, отколкото мъжествени или груби. Той описва дома си като бохемски апартамент, като старовремски, рустикален замък.


Шер

Всекидневните на звездите

Шер споделя, че нейните къщи са нейната страст. Тя избира за дизайнер на своите резиденции своя приятел Мартин Лорънс-Буяр, който работи с редица звезди. За своя дом тя иска интериори, които да са с етно привкус, да са пикантни и романтични. Дизайнерът залага на палитра с кремави нюанси, бяло, ванилово и слонова кост. Този апартамент например се намира в Лос Анжелис и е обзаведен с усещане за комфорт и релаксация. Дизайнерът споделя, че певицата има чудесен вкус за обзавеждането и участва при създаването на всички интериори.



Източник: architecturaldigest.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, всекидневни, интериорен дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg