фирми продукти
представяме
работа
 
Невероятни кухни в жълто

Жълтият цвят е символ на светлината, на радостта и оптимизма, затова той създава настроение в интериорите. Използван в кухнята, цветът изпълва с енергия и създава повече простор, пречупвайки светлината. Вижте тази колекция от модерни кухненски интериори в жълто.


* В тази кухня нежният лимонов нюанс е съчетан със светлосиво и абаносово, което създава ефектен контраст в избраната палитра. За да не се получи пренасищане на цветовете, единственото място, където е използвано жълтото, са кухненските шкафове. В дизайна им лимоновият нюанс е съчетан със сребристи детайли и полупрозрачно стъкло.

Невероятни кухни в жълто


* Тази просторна кухня е обзаведена стилно и практично, а избраната палитра е използвана щедро. Съчетанието между жълто и сиво е допълнено от пръски в оранжево, кремаво и бежово, за да се създаде визуален баланс в палитрата. Изобилието от светлина подчертава цветовете и добавя блясък и наситеност.

Невероятни кухни в жълто


* Свежа и изпълнена със светлина, тази кухня е обляна в яркожълто, а балансът в избраната палитра е създаден чрез съчетаването на жълтото с искрящо бяло. Декорацията в интериора е семпла, но ефектна – огромната картина на стената е в същата палитра като кухнята, за да не се получи неприятен за окото контраст. Малкият кухненски остров е в същия нюанс на жълтото като кухненските шкафове, но централното място, на което е разположен, го прави фокусна точка в интериора.

Невероятни кухни в жълто


* Светъл и много приятен, този нюанс на жълтото създава асоциации с нежен лимонов крем. В тази модерна кухня той е съчетан с няколко нюанса на сивото, като дори се създава мек контраст между лимоновото и графитено сивото върху килима, без това да става твърде натрапчиво.

Невероятни кухни в жълто


* Светлият жълто-зелен цвят върху кухненските шкафове е чудесен акцент в интериора, на неутралния фон, създаден от сивото. Кухненският остров в тази кухня е решен в светлосиво, така че той се слива визуално с фона, без да се превръща във фокусна точка.

Невероятни кухни в жълто


* Ненатрапчивият дизайн на кухнята е подчертан чрез внимателно подбрана палитра – тъмнокафяво и нежно жълто, допълнени от детайли от неръждаема стомана. Жълтото е използвано много пестеливо, само за да се създаде приятен за окото акцент – върху една от стените над кухненските шкафове и върху малкия кухненски остров.

Невероятни кухни в жълто


* Този кухненски интериор има невероятен дизайн с иновативен подход, като акцентът пада върху изобилието от светлина. Палитрата е светла и жизнерадостна, като акцент в нея е цитрусовият нюанс на жълто-зеленото. Той е съчетан с мек бежов нюанс, светлосиво и цвят яйчена черупка. Жълтото е използвано само върху кухненските шкафове, но неговият характер е достатъчно силен, за да създаде настроение в целия интериор.

Невероятни кухни в жълто


* В тази кухня наситеният нюанс на жълтото е използвано сравнително пестеливо заради яркостта и силното присъствие на цвета. В този оттенък са решени врата на кухненския шкаф и облицовката между двете нива кухненски шкафове. Той изпъква на фона на светлосивите детайли в интериора и контрастира приятно с какаовата дървена настилка и готварската печка в абаносово.

Невероятни кухни в жълто


* Тук акцентът пада върху светлината, свободно навлизаща през огромния кухненски прозорец. Тя прави помещението по-просторно, светло и ярко. Допълнителна роля в тази задача има яркожълтата палитра, която облива изцяло стените на кухнята. Тук кухненските шкафове са решени в неутрален нюанс, за сметка на фона в интериора.

Невероятни кухни в жълто


* Просторна и светла, тази кухня разполага с отлично позиционирано осветление – от прозореца навлиза естествена светлина, а вградените на няколко места осветителни тела осигуряват светлина навсякъде, в зависимост от нуждите на потребителя. Тук жълтото не е акцент – то сякаш се слива с оттенъците на детайлите от дърво и преминава в меките кремави нюанси на пода. Така получената палитра съчетава сходни цветове, които вместо контраст, създават един органично свързан интериор.

Невероятни кухни в жълто



Източник: home-designing.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, кухни, идеи за дома, декорация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg