фирми продукти
представяме
работа
 
10 екологични аксесоара от бамбук

Бамбукът е красив на вид, екологичен и практичен материал за декорация и обзавеждане на дома. Той е особено почитан от привържениците на фън шуй, но все повече хора го предпочитат в дома си - под формата на облицовка, мебели, аксесоари и дори като домашно растение. Вижте няколко идеи за бамбукови аксесоари за дома.

Вижте още: 8 идеи за декорация с бамбук


1. Разтегаем разделител за чекмеджета

10 екологични аксесоара от бамбук

Красив и практичен, този аксесоар съчетава издръжливостта и красотата на бамбука с функционалността на разделителите за чекмеджета. Чрез него можете да организирате шкафовете си много по-лесно, а необходимите вещи се подреждат на групи, за да става намирането им много по-бързо. Аксесоарът има две позиции – затворена и отворена, за да пасне на всякакъв размер чекмеджета. Създаден от естествен бамбук, той е чудесен за всички хора, които обзавеждат дома си с грижа за природата и за своето здраве.

10 екологични аксесоара от бамбук


2. Бамбукова дъска за рязане Appetito

10 екологични аксесоара от бамбук

Комбинация от форма и функция, тази невероятна кухненска дъска за рязане позволява да режете и изсипвате съдържанието от дъската направо в съда, без да се налага да прекъсвате работата си. За целта тя се състои от две части, които се приплъзват една към друга, без това да нарушава целостта на дъската. Аксесоарът включва и метален съд от неръждаема стомана, за още по-практична употреба.


3. Бамбукова поставка за банани


10 екологични аксесоара от бамбук

Създадена от естествен бамбук, тази практична поставка разполага с кукичка за окачване на чепки с банани. Освен екологична и функционална обаче, тя е и много красива, и може да играе ролята на декоративен детайл в интериора.


4. Екологично хаванче


10 екологични аксесоара от бамбук

Екологично, красиво и практично, това кухненско хаванче е чудесно допълнение към всеки модерен интериор. Неговият органичен дизайн съчетава бамбукова основа с порцеланова купичка, която се вмества в основата. Чукалото на хаванчето също е от порцелан и се вмества практично в жлебчето на купичката. Автор на дизайна е швейцарецът Филип Бевеле.


5. Удобна поставка за обувки от бамбук


10 екологични аксесоара от бамбук

Практичен и семпъл като дизайн, този аксесоар е чудесно допълнение към антрето. Продуктът се предлага в два варианта – на две и на три нива, като всяко ниво е от бамбукова решетка с дължина 55 сантиметра. Поставката е не само функционална, но и красива – органичната красота на естествения бамбук създава усещане за врръзка с природата.


6. Дъска за рязане с вградено чекмедже


10 екологични аксесоара от бамбук

Pinzon е на пръв поглед обикновена дъска за рязане, която обаче крие във вътрешността си тайно чекмедже. В него се вместват два кухненски ножа от неръждаема стомана, така че да са на разположение на потребителя при необходимост. Горната част на дъската се използва по предназначение, с или бе чекмеджето в нея. Ножовете пък са специално заострени така, че при рязане се образуват въздушни мехурчета – това улеснява нарязването и отделянето на парчетата.

10 екологични аксесоара от бамбук


7. Комплект прибори за готвене

10 екологични аксесоара от бамбук

Комплектът се състои от 15 прибора, повечето от които са от естествен бамбук. Сред тях има практична шпатула, лъжица, вилица, чук за месо, прибори за салата, бъркалка за яйца и дори четки за намазване с мазнина. Всички тези аксесоари са поставени в практична бамбукова поставка в естествен цвят.


8. Бамбукова солничка


10 екологични аксесоара от бамбук

Един не само практичен, но и красив бамбуков аксесоар, в който можете да поставяте подправките върху масата за хранене. Той е много изящен и компактен, а в разтворено състояние се разгръща настрани, за да разкрие двете резервоарчета, едното за сол, а другото за пипер. Освен красивия дизайн обаче, аксесоарът има и други качества – бамбукът, използван за направата му, е от типа, който не се използва за храна от гигантската панда, което го прави още по-екологичен избор за дома.


9. Бамбукова поставка за ножове

10 екологични аксесоара от бамбук

Този стабилен бамбуков блок има жлебчета за поставяне на кухненските ножове. Той е чудесно решение за кухненските шкафове, където може да се прибере в чекмедже, но и поставен отвън, аксесоарът ще допълва органичния дизайн на кухнята. И тук бамбукът е по-екологичната и издръжлива алтернатива на дървесината, от която обикновено се правят блоковете за ножове.


10. Бамбуков суши комплект

10 екологични аксесоара от бамбук

Един по-нестандартен аксесоар, който може да се използва и като подарък. Комплектът е изработен от естествен бамбук, който пък от своя страна е символ н азиатската култура. Аксесоарът съдържа пръчици за хранене и поставки за тях, купички и дъсчица за суши. За по-добра хигиена, издръжливост и лесно почистване, използваните бамбукови части са ламинирани. За изработката на аксесоара е използвано лепило, безопасно за човека, а цветът е натурален, без допълнителни оцветители и бои. Материалът е по-твърд и издръжлив от повечето видове дървесина, използвани за кухненските инструменти, и не абсорбира вода.



Източник: gadgetsharp.com







25 май 2017 21:12 | разтегаеми бамбуков разпределител за прибори
От: Валентина Йовчева
Много ми хареса и ме интересува каква е цената му и от къде мога да си го закупя
18 юли 2013 12:37 | отговор
От: comfort.bg
Здравейте, статията e преводна и не е с рекламна, а с информационна цел. Ако се интересувате от повече подробности, вижте сайта, даден като източник. Не е сигурно дали продуктите се предлагат на нашия пазар.
18 юли 2013 11:31 | поставка за обувки
От: Ваня Чолакова
желая да си закупя поставка за обувки от бамбук в този размер, но не зная откъде
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, декорация, екологичен материал, бамбукови аксесоари

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg