фирми продукти
представяме
работа
 
Нестандартна Коледа в зелено и жълто

Вижте как се преобразява коледният интериор, когато вместо традиционната палитра в червено и бяло, се използват свежи нюанси на зеленото и жълтото.


Свежо посрещане


 Нестандартна Коледа в зелено и жълто

Когато използвате нестандартна палитра за празничния интериор, добавете няколко традиционни акцента, които да "приземяват" интериорите и да създават асоциация с класическата коледно-новогодишна декорация. Тук страничната масичка в антрето е декорирана в пастелен зелен нюанс, като покривката й се спуска чак до земята. Тя е чудесен празничен акцент за посрещане на гостите, още повече, че върху нея е създадена миниатюрна зимна сценка. Традиционните детайли тук са декоративните свещи във формата на елхички, които създават специфично зимно настроение. По дължината на парапетите са окачени гирлянди от свежа зеленина, които също носят символиката на коледните празници и правят визуална препратка към традиционната декорация.


Декорация от коледни чорапчета


 Нестандартна Коледа в зелено и жълто

Наред с гирляндите от свежа зеленина, парапетите на стълбището са декорирани със снежнобели коледни чорапчета, окачени на разстояние едно от друго върху яркожълти декоративни панделки. В чорапчетата, които са традиционен символ на Коледата, са поставени малки аксесоари в ярък цвят, които компенсират неутралния им нюанс.


Празнична всекидневна

 Нестандартна Коледа в зелено и жълто

Обзаведена едновременно семпло и ефектно, празничната всекидневна грее в ярки нюанси на жълтото и зеленото. За да се балансира техният нетрадиционен характер, в интериора са използвани и няколко класически коледни детайла – вечнозелени мини дръвчета, коледен венец от свежа зеленина и красиво опаковани подаръци. Ярките акценти са поставени върху почти неутралния фон на бежовите, сиви и светлосини оттенъци от палитрата на вече съществуващия интериор, така че се получава приятен за окото контраст.


Нетрадиционни детайли

  Нестандартна Коледа в зелено и жълто  Нестандартна Коледа в зелено и жълто

Детайлите върху масичката за кафе правят впечатление със своето присъствие. Традиционните червени рози са заменени от яркожълти букетчета, които създават настроение. Класическите захарни пръчки в бяло и червено пък са заменени от лакомства в жълто и зелено, чиито ярък характер контрастира ефектно на неутралния фон във всекидневната.


Очарователна трапезария

 Нестандартна Коледа в зелено и жълто

Семплото обзавеждане в трапезарията изисква пестелива употреба на празнични акценти, за да се предотврати прекалено претрупаният дизайн. Свежозелената покривка за масата разкрива част от нейния плот и красотата на естествената дървесина на мебела. Мекият контраст между наситено зеленото и бялото създава настроение и се откроява на фона на неутралните нюанси на интериора. Декорацията върху празничната маса също е семпла, за да координира с общия дизайн в трапезарията. Впечатление прави другият акцент в интериора – декорацията от свежа зеленина, добавена към иначе традиционния полилей, който се спуска ниско над масата за хранене.


Празнична маса

 Нестандартна Коледа в зелено и жълто

Семплата декорация върху празничната маса представлява метален съд със свежи растения – хортензии в зелено и бяло, допълнени от клонки илекс, който добавя яркожълт цвят към акцента. Тези нюанси координират с цветовете от покривката, както и с порцелановата фигурка на птичка, добавена към акцента.


Слънчеви детайли


 Нестандартна Коледа в зелено и жълто

Празничната маса е подредена за гостите – наред с белите порцеланови съдове за хранене, металните прибори и прозрачните стъклени чаши за напитките, към нея са добавени няколко акцента в ярки нюанси на жълтото и зеленото. Салфетките за хранене са декорирани с клончета свежа зеленина и ажурна декоративна панделка. Цветът им координира с този на подложките за хранене, красиво ушити от бял и зелен плат. Жълтите акценти пък са допълнени от семпъл аксесоар – жълта роза, натопена в обикновена стъклена чашка. Така получената коледна декорация е не само ефектна и красива, но и много свежа.



Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
коледен интериор, свежи нюанси, празнична декорация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg