фирми продукти
представяме
работа
 
Нетрадиционна Коледа


Нестандартна и ефектна, тази коледна декорация ще Ви вдъхнови със семплия си дизайн и органични форми.

Нетрадиционна Коледа

Вместо изкуствена или естествена елхичка, собствениците на този дом са импровизирали с интересно решение – елха, изрисувана върху стената, по-точно в ъгъла между две стени, за да се създаде релефен ефект. Този ефект може да се постигне и върху платно, което да бъде окачено в ъгъла, прилепнало по стените. Тази концепция е не само нестандартна, но и екологична, тъй като не се налага да се отсича дръвче или да се използва пластмаса. Освен това по този начин се спестяват чистенето на изсъхнали иглички, съхранението през цялата година и рисковете от пожар.

Нетрадиционна Коледа

Нетрадиционна Коледа

Нетрадиционна Коледа

Боядисаното върху стените коледно дръвче е декорирано с истински топки, окачени върху тънки кончета от тавана. Детайлите са аранжирани на различна височина, за да се създаде впечатление за триизмерност, сякаш тези акценти са поставени върху виртуалното дръвче. Освен това под рисуваната елхичка можете да подредите подаръци, декорация и акценти. Дръвчето е обградено с коледни светлинки и гирлянд от лампички.

Нетрадиционна Коледа

Това е основната палитра, използвана при декорацията на празничния интериор. Меките нюанси на зеленото и кафявото са използвани при изрисуването на дръвчето и някои от детайлите, а нюансите на жълтото и оранжевото обагрят акцентите.

Нетрадиционна Коледа

Нетрадиционна Коледа

По същия начин, по който е изрисувано коледното дръвче, е направен и семпъл коледен венец над камината. Чрез бои в нюанси на зеленото и жълтото са създадени листенцата на детайла, като дори е добавена виртуална празнична панделка.

Нетрадиционна Коледа

Вместо коледен венец от елхови клончета, собствениците са избрали детайл от меки топчета в няколко размера. Те са залепени върху готова основа, като припокриват частично една с друга. Резултатът е красив аксесоар, който може да се окачи на входната врата или върху стената, наподобяващ празничен венец от снежни топки.

Нетрадиционна Коледа

Семплата, но много красива аранжировка за Коледа, оформена до прозореца, включва няколко декоративни свещи, свежа зеленина и ефектни детайли. Светлината се отразява в повърхностите на прозорците и удвоява ефекта. Празничният акцент е екологичен и лесен за направа, и вдъхновява със семплата си и ненатрапчива красота.

Нетрадиционна Коледа

Още един ефектен и лесен за оформяне детайл – зимна сценка за декорация на кухнята, всекидневната или кабинета. Той е оформен в обикновен стъклен буркан, в който има обикновена захар, наподобяваща сняг. В захарта е поставена миниатюрна изкуствена елхичка и фигурка на еленче. Проектът дава множество възможности за допълнителна декорация с всякакви детайли – мъниста, изкуствен сняг, брокат и прочее.

Нетрадиционна Коледа

Гостите на семейството са очаровани от празничното меню с коктейли, поставено в рамка и отпечатано върху лист с декорация от жълъдчета. На листа са указани основните коктейли за празничната вечер и какво съдържат те. Пред менюто, допълнено със стъклен панел, е поставена обикновена декоративна свещ, чието пламъче се отразява красиво в стъклото.

Нетрадиционна Коледа

Пуншът за празничната вечер е своеобразна част от декорацията – със своите ярки цветове и свежи плодчета, той е органичен акцент за празничния интериор.

Нетрадиционна Коледа

Вместо традиционните букетчета от свежи цветя, собствениците са избрали красотата на зелени клонки от различни видове, съчетани помежду си в ефектен акцент. Бялото, зеленото и оранжевото се съчетават чудесно помежду си и допълват съществуващата коледна декорация.

Нетрадиционна Коледа

Обикновените коледни лампички могат да се използват, за да се оформи весел надпис върху стената. За целта може да се използват букви с телена конструкция, около която да се увият лампичките. Когато засветят, те ще оформят красиво празнично послание.



Източник: designspongeonline.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, декорация, интериор, Коледа

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg