фирми продукти
представяме
работа
 
Красиви коледни всекидневни

Вижте няколко красиви интериора, обзаведени за коледните празници, за да почерпите вдъхновение за своя дом.


Уютна Коледа


 Красиви коледни всекидневни

Съчетанието от меки материи и неутрални цветове създават уют и топлота в интериора на празнично обзаведената всекидневна. Камината отстъпва мястото си като фокусна точка на коледното дръвче, около което е оформено обзавеждането. Огромният бежов килим и карираната тапицерия на фотьойлите се съчетават чудесно с неутралния нюанс на огромната табуретка.


Малко пространство, много чар


 Красиви коледни всекидневни

За тази компактна всекидневна са избрани детайли с по-малки размери, които да пасват на нейния мащаб. Изобилната светлина, навлизаща през прозорците, създава усещането за повече простор в помещението. Палитрата пък се състои от светли тонове, допълнени от пръски в яркосиньо и наситено оранжево. Малкото коледно дръвче е повдигнато на височина, за да могат да се поставят под него подаръците.


Код червено


 Красиви коледни всекидневни

За онези, които предпочитат класическата палитра за Коледа, тази всекидневна е чудесно вдъхновение. В нея се съчетават червено, зелено и бяло, като обзавеждането е семпло и непретенциозно. Уютните вълнени материи върху тапицерията на мебелите са съчетани с плътни завеси в ярки цветове и огромни декоративни възглавнички във винено червено. Огромната елха е поставена встрани, за да се отвори пространство за гостите в празничната вечер.


Бонбонени детайли


 Красиви коледни всекидневни

В тази нестандартна всекидневна традиционната коледна палитра е разчупена по необикновен начин. Към основния фон в бяло са добавени пръски в ярко розово, омекотени от детайлите в неутрален бежов цвят. На белия фон розовото се отличава приятно, създавайки ненатрапчив, но красив контраст.


Бяло, червено и синьо

 Красиви коледни всекидневни

В тази свежа всекидневна традиционната бяло-червена палитра е допълнена не от класическото зелено, а от яркосиньо. Така интериорът изглежда по-весел и нетрадиционен, и е особено подходящ за Коледа в присъствието на малки деца, които ще оценят свежестта на палитрата, наподобяваща захарни бонбони.


Сребристо-синя Коледа

 Красиви коледни всекидневни

За по-изискан дизайн в тази всекидневна червеното е заменено от синьо. То, в съчетание с искрящо бяло, създава свежа и красива палитра за коледния интериор. Обзавеждането на всекидневната е семпло, а фокусната точка е декорираната в синьо коледна елха. Сребристите детайли пък създават усещането за заскрежени акценти.


Старомодна Коледа

 Красиви коледни всекидневни

Традиционният зелено-червен интериор за Коледа все още изглежда уютно и приятно, дори за онези, които не си падат по старомодните традиции. Палитрата е топла и уютна, и съчетава зелено с тъмночервено и оранжево  Камината и коледната елха си поделят ролята на фокусна точка, а обзавеждането е съобразено най-вече с тяхното разположение.


Небрежен чар


 Красиви коледни всекидневни

Красива и официална, тази свежа всекидневна залага на светлината и на палитрата в бяло и зелено. Обзавеждането е семпло, а коледната декорация се свежда до празничното дръвче в единия ъгъл и няколко акцента върху рафта над камината. Изобилието от светлина се разпръсква из цялата стая и заблестява върху белите повърхности на интериора. Огледалото над камината пък подсилва този ефект.


Бляскави детайли


 Красиви коледни всекидневни

Свежата палитра на тази очарователна всекидневна съчетава няколко нюанса, без да изглежда твърде натруфена или кичозна. Фокусна точка на интериора е коледната елха, декорирана богато с топки, панделки и орнаменти. Бляскавите повърхности и зеленината в стаята допълват празничното усещане.


Златиста Коледа

 Красиви коледни всекидневни

Златистата палитра изглежда толкова добре в коледните интериори, колкото и тази в сребристо и бяло. Нейният ненатрапчив чар е особено подходящ за официалния дизайн, допълнен от искрящо бели детайли. Коледната елха, декорирана със златисти орнаменти, топки и гирлянди, създава празнично настроение и усещане за лукс.


Коледа в розово


 Красиви коледни всекидневни

Палитрата от бяло, зелено и розово създава романтична празнична атмосфера, без да изглежда натрапчиво или безвкусно. Неочакваното присъствие на бонбоненият нюанс е употребено с мярка и вкус, за да се получи невероятно красив интериор, обзаведен минималистично и семпло. Коледната елха е декорирана в розово и бяло, и наподобява празнична торта.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, коледен интериор, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg