фирми продукти
представяме
работа
 
10 семпли идеи за Коледа

Ако предпочитате семплата и ненатрапчива коледна декорация, ето няколко идеи, чрез които да се заредите с коледно настроение.


1. Цитрусова Коледа

10 семпли идеи за Коледа

Добавете към интериорите си ярки цветове чрез свежи цитрусови плодове, допълнени от блестящи топки в сребристо. Изберете няколко лимети, портокали и лимони, и ги поставете в продълговата порцеланова чиния, върху основа от свежи борови клонки. Добавете топките, като аранжирате детайлите по свой вкус. Такъв акцент можете да поставите на няколко места в дома си, за да създадете коледно настроение.


2. Рефлектиращи акценти

10 семпли идеи за Коледа

Използвайте голямо огледало като основа, за да създадете този ефектен акцент за празниците. Върху рамката му окачете "гирлянд" от зеленина, съчетана с бляскави орнаменти за елха в сребристо, златисто и червено. Повърхностите отразяват великолепно светлината в стаята и я разпръскват из цялото помещение. Ако добавите и няколко декоративни свещи, интериорът Ви ще заблести в десетки светлинки за коледните празници, особено вечерите, когато навън е тъмно.


3. Акцент с топки за елха


10 семпли идеи за Коледа

Съберете малка колекция топки за елха в бяло и червено, и окачете всеки от тях на здрав конец. Използвайте стар цилиндричен абажур като основа, върху която да създадете ефектния акцент. Окачете по ръба на абажура детайлите, като пробиете отвори и завържете в тях свободните краища на конците. Разпределете топките равномерно по цялата периферия. За да стане акцентът още по-ефектен, разположете всяка топка на различна височина, за да се получи асиметрична аранжировка.


4. Зимна картинка

10 семпли идеи за Коледа

Използвайте малка масичка или шкаф, за да оформите красива зимна сценка. Използвайте бели керамични съдове, декоративна хартия със зимни щампи, коледни фигурки, изкуствени елхички и бляскави топки за елха. Можете да добавите и гирлянди от борови клончета, които да поставите по ръба на мебела.


5. Едноцветни акценти


10 семпли идеи за Коледа

Изберете един от коледните нюанси – например зелено, за да оформите акцент в едноцветна палитра. В метален съд поставете няколко високи зелени чаши и ги напълнете с вода, а в тях добавете по една чаена свещ. Допълнете декорацията с няколко блестящи топки за елха в зелено. Пламъкът от чаените свещи се отразява в аксесоарите и се разбива на стотици отблясъци.


6. Екстериор за Коледа


10 семпли идеи за Коледа

Декорирайте за коледните празници и екстериора – верандата, двора или терасата, като използвате тези семпли детайли. Използвайте големи саксии за растения, а върху тях поставете няколко по-малки саксии със зеленина. Допълнете декорацията с шишарки, борови клонки, мъх, декоративни плетени сфери и блестящи топки за елха.


7. Коледни ръкавички за семпъл акцент

10 семпли идеи за Коледа

Използвайте старите детски ръкавички и ги напълнете с ефектни предмети – захарни пръчки, бонбони, станиол, елхови клончета и прочее. Поставете ръкавичките в керамична паничка и добавете няколко блестящи аксесоара. Ако не разполагате с подходящи ръкавици, можете да си ушиете такива от бял и червен филц или друга материя.


8. Сребрист акцент за празничната маса


10 семпли идеи за Коледа

Обикновената порцеланова купа е чудесен избор за този семпъл акцент за празничната маса. В нея поставете няколко декоративни свещи и да ги допълните с блестящи топки за елха, мъниста и гирлянди. Оставете част от декорацията да се "излива" от ръба на купата. Така светлината от пламъка на свещите ще се отразява в тях и ще се разпръсква настрани, създавайки ефектни отблясъци.


9. Светещи топки мъх


10 семпли идеи за Коледа

Тези ефектни топки от мъх, допълнени с обикновени празнични лампички, са интересен акцент за дома, двора и градината. За да ги направите, обвийте неголяма стиропорена топка с лампичките и ги залепете с малко тиксо. Поставете топката върху порцеланова чиния и направете облицовка от мъх, но така, че лампичките да се виждат. За да получите повече блясък, поставете топката до огледало или друга отразителна повърхност, така че да се увеличи ефектът на декорацията.


10. Купа с лампички

10 семпли идеи за Коледа

Използвайте висока декоративна свещ, поставена в стъклена купа, за да оформите тази семпла декорация. Добавете няколко стари лампички за елха – от тези, които вече са изгорели, така че те да поддържат декоративната свещ изправена. Ако лампичките са прозрачни, можете да ги боядисате в бяло, зелено и червено.



Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, коледна декорация, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg