фирми продукти
представяме
работа
 
Класическа Коледа в червено и бяло

Коледните празници наближават и е време да започнем трескавата подготовка за тях. Семпла или пищна, коледната декорация е от съществена важност за настроението и специфичната празнична атмосфера. Ако сте традиционалисти, изберете типичните за сезона цветове – бяло, червено и зелено.


Коледен характер

Класическа Коледа в червено и бяло

Белите и  червени детайли се допълват чудесно в тази семпла празнична декорация. Зеленият гирлянд завършва комбинацията, придавайки й свежест и дъх на борови иглички. Коледните чорапчета и коледният венец пък създават специфична атмосфера и празнично настроение в антрето на дома. Обикновеният дървен шкаф е превърнат в поставка за празничната декорация, покрит с бяло-червена кърпа. Добавена е и метална стълба, боядисана в червено, върху която са окачени част от чорапчетата.


Червено-бяла декорация за масата

Класическа Коледа в червено и бяло

Ако не искате да поставяте върху празничната маса цяла покривка, спрете се върху няколко еднакви ивици в бяло и червено, които да служат за поставяне на приборите за хранене. Те няма да скриват красотата на масата, но същевременно ще предотвратят петната върху повърхността й и ще създадат настроение. Тук са използвани покривчици от бял плат и червен кант, декорирани с бродерия на снежинки в червено. Те са поставени по ширината на масата, за да играят ролята на поставки за всеки гост.


Коледен венец


Класическа Коледа в червено и бяло

Този нестандартен коледен венец е направен от захарни пръчки, които са в типичните коледни цветове – бяло и червено. Пръчиците са налепени върху стиропорена основа и са допълнени от малки топки за елха в червено. Декорацията е допълнена от изящна широка панделка в координиращ нюанс и е окачена върху стената над камината.


Коледен шкаф с декорация


Класическа Коледа в червено и бяло

Ако искате да създадете настроение в дома си за Коледа, отделете един цял шкаф, върху който да създадете истинска коледна сценка. Подредете върху него красиви картички, опаковани подаръци, хартиени фигурки, цветни топки за елха и стилизирани елхички. Всички предмети, включително самият шкаф, трябва да са в бяло, зелено и червено.


Красив акцент


Класическа Коледа в червено и бяло

Допълнете обикновените бели завеси с нанизи от червени мъниста, окачени върху корниза. Оставете мънистата да паднат свободно, като оставите единия им край върху пода. Този своеобразен гирлянд ще изпъкне чудесно на фона на белите завеси и ще подчертае празничната атмосфера.


Празничен рафт

Класическа Коледа в червено и бяло

Декорирайте бюфета в трапезарията или всекидневната с разноцветни детайли в бяло и червено – декоративни свещи, цветни коктейли в стъклени чаши, неголяма покривка на райета. Можете да допълните декорацията с червено-бели захарни пръчици, поставени около свещите или подредени в стъклена чашка.


Декорация с чаши за мартини

Класическа Коледа в червено и бяло

Декорирайте коледната маса или рафта над камината с тази семпла аранжировка – подредете няколко стъклени чаши за мартини, оцветени в червено, и завържете на всяка от тях по една широка панделка в бяло. В чашите поставете по една чаена свещ и ги запалете, за да получите уютна и празнична атмосфера.


Триетажен коледен акцент

Класическа Коледа в червено и бяло

Боядисайте етажирана поставка за сладки в бяло или червено, и поставете в нея коледни детайли – топки за елха, фигурки на еленчета, напръскани със златиста боя шишарки и прочее. Ако не разполагате с триетажен поднос, използвайте обикновен такъв, върху който да поставите два различни по големина подноса върху краче. Резултатът е ефектна поставка за празничната декорация, с която можете да освежите коледната маса или страничната масичка във всекидневната.



Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, интериор, коледна украса, декорация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg