фирми продукти
представяме
работа
 
Стилни и модерни тапети за интериора


Тапетът е един от най-бързите и евтини начини да промените коренно визията на дома си. Той може да бъде едноцветен или щампован, или пък да съчетава в себе си цветовете от цялата палитра на помещението, като по този начин играе роля на унифициращ елемент. Вижте няколко идеи на дизайнерския екип от Omexco, от които да почерпите вдъхновение за своите интериори.


* Този интериор е решен в два цвята – винено червено и наситено бежово. Бежовият тапет, щампован с какаови шарки, създава приятен контраст на наситения фон в бургунди, като това го превръща в деликатен акцент. В отвореното пространство на огромното помещение, този контраст създава усещане за плавно преливане на интериорите.

 Стилни и модерни тапети за интериора


* Тази ултрамодерна всекидневна съчетава в палитрата си два цвята, които по принцип не си подхождат – сиво и розово. Тук обаче техните нюанси са подбрани с особено внимание, за да се получи тази невероятна хармония между цветовете. Фонът в графитено сиво подчертава силния характер на акцентната стена в тъмно розово и създава невероятен контраст. Белите елементи в интериора допълват тази стилна смесица от нюанси и я балансират.

 Стилни и модерни тапети за интериора


* Семпла, но ефектна, комбинацията от два вида тапет в златисто жълто създава настроение в просторното антре. Единият тапет е на вертикални райета с различна ширина, а другият е щампован в няколко нюанса на жълтото. Разнообразието от шарки създава интерес, а общият цвят обединява дизайните.

 Стилни и модерни тапети за интериора


* Авокадово зеленият тапет е с дизайн, който създава илюзията за релеф, подобен на материите, изплетени от морска трева. Този дизайн визуално увеличава височината на помещението, благодарение на вертикалните си шарки.

 Стилни и модерни тапети за интериора


* Този ефектен тапет в два нюанса на сивото стои интересно, но ненатрапчиво в минималистичния интериор на това помещение. Благодарение на богатата си графичност, той създава визуален интерес в иначе просторното, но полупразно пространство. Яркочервените детайли подчертават стилното излъчване на акцентната стена, без да бъдат твърде натрапчиви.

 Стилни и модерни тапети за интериора


* Има нещо много красиво в този семпъл органичен тапет, който едновременно с това е много модерен. Той съчетава няколко меки нюанса с цвят на зряла слива, оформяйки стилизиран дизайн тип "рибена кост".

 Стилни и модерни тапети за интериора


* Ето същата тази органична щампа, решена в златистожълто. Слънчевите нюанси на тапета създават настроение в интериора, а красотата им е подчертана от светлосивите, бели и шоколадови детайли.

 Стилни и модерни тапети за интериора


* Жълто-зелените нюанси на тези два тапета позволяват шарките им да се допълват така хармонично. Те придават модерен привкус на интериора, съчетани в приятен за окото контраст с искрящо бяло и тъмнозелено. Почти релефният ефект, който създават гъсто разположените вертикални ивици на единия тапет допълват хармонично деликатните щампи на тапета върху другата стена.

 Стилни и модерни тапети за интериора


* Страхотно решение за офиса, този ненатрапчив тапет в светлосиво може да обгърне цялата стая, без да я направи твърде претрупана или мрачна. Меките линии на щампите създават деликатен акцент в интериора, без да привличат излишно вниманието към себе си.

 Стилни и модерни тапети за интериора


* Много деликатен и слънчев, този семпъл тапет съчетава искрящо бял фон със слънчеви ивици с различна ширина. В допълнение с белите детайли в интериора, тапетът създава светло и просторно помещение.

 Стилни и модерни тапети за интериора



Източник: home-designing.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, тапети, интериор, декорация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg