фирми продукти
представяме
работа
 
9 масички с невероятен дизайн

Интересни и ефектни, тези масички са истинско произведение на изкуството. Освен красиви обаче, те са и много практични. Разгледайте представените по-долу модели, за да се убедите във факта, че човешкото въображение няма граници.


1. Маса – луковица

 9 масички с невероятен дизайн

Дело на дизайнерката Marta Antoszkiewicz, този комплект се нарича Bulb (Луковица). Тя е с компактна форма и практичен дизайн, който съчетава малка кръгла масичка с четири еднакви столчета. Когато се разтвори, "луковицата" разкрива масичката, а столчетата трябва да се обърнат, за да се използват за сядане. Техният дизайн е създаден така, че плотът на масата да влиза в специални жлебчета в седалката на всеки стол, за да може комплектът да се прибира в компактна форма, когато не се използва. От своя страна "луковицата" може да играе ролята на декоративен детайл в ярък цвят.


2. Компактен комплект

 9 масички с невероятен дизайн

Този модел е дело на същата дизайнерка, като предишния. Неговата концепция е сходна, но дизайнът се различава по изчистените линии и значително по-малкото заоблености. Комплектът се състои от квадратна масичка, под която плътно се прибират четири ъглови стола.


3. Масичка за кафе с камина

 9 масички с невероятен дизайн

Този модел съчетава в едно стилна холна масичка с изящна камина. Дизайнът е на Planika Fires и е създаден с грижа към природата. Масата е направена от естествен фурнир и е обработена с полиуретанов лак за повече издръжливост. Моделът е създаден така, че да гарантира безопасността на потребителите при употреба на камината, въпреки полуоткрития пламък на огъня.


4. Дзен масичка за кафе


 9 масички с невероятен дизайн

Тази нетрадиционна масичка за чай е дело на корейските дизайнери Jeonghwa Seo и Hanna Chung. Тя е вдъхновена от идеята, че всички същества на планетата са свързани помежду си и си взаимодействат постоянно. Този социален феномен е изразен чрез дизайна на масичката – най-горният й слой се състои от вода и всеки път, когато някой постави чашата си върху нея, тя образува малки вълнички, които се разпръскват настрани.

 9 масички с невероятен дизайн


5. Маса - пъзел


 9 масички с невероятен дизайн

Семпла като идея, масичката е оформена като парче от стандартен пъзел, като две такива масички пасват чудесно помежду си, оформяйки по-голяма маса, пейка или пък широко място за сядане.


6. Магнетична масичка

 9 масички с невероятен дизайн

Тази масичка - куб се състои от 64 дървени кубчета, като никое от тях не се докосва до съседните детайли, а цялата мебел не се докосва до пода. Тайната на тази ефектна левитация се крие в мощта на магнетизма, в добавка от серия стоманени кабели, които преминават през кубовете и ги държат на позиция. Освен това потребителят може да пренарежда кубчетата в желаната форма – на височина или на ширина.

 9 масички с невероятен дизайн


7. Въртяща се масичка

 9 масички с невероятен дизайн

Дизайнерът Nenad Kostadinov създава тази функционална и стилна масичка с идеята за гъвкав дизайн с множество функции. Подобно на швейцарско ножче, тя се завърта около оста си, оформяйки няколко основни позиции, в зависимост от желанието на потребителите.

 9 масички с невероятен дизайн


8. Маса - диамант


 9 масички с невероятен дизайн

Тази семпла, но красива масичка е във формата на шлифован диамант, поставен върху основа с широката си част нагоре. Дизайнът на масичката създава илюзията за пространство без гравитация, при което масичката се рее във въздуха.

 9 масички с невероятен дизайн


9. Сгъваема масичка и столчета


 9 масички с невероятен дизайн

Преносим комплект от сгъваема масичка и столчета (пейки), които се пренасят под формата на куфар.



Източник: home-designing.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, масички, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg