фирми продукти
представяме
работа
 
Комфортни еко интериори

Органичният дизайн и комфортът се обединяват, за да създадат тези великолепни интериори, които вдъхновяват със своята семплост. Тази красива двуетажна къща се намира в Северна Каролина и впечатлява с разчупената си архитектура, семпла хармония и гъвкаво разпределение.

Комфортни еко интериори

Сградата е създадена с грижа за околната среда, без това да накърнява комфорта на интериорите. За обзавеждането са използвани екологични материали, някои от които рециклирани, като доказателство за това, че органичните детайли могат да вървят ръка за ръка с удобството.


Място за цялото семейство

Комфортни еко интериори

Всекидневната е обзаведена с естествени материи – от вълненото килимче до ленената тапицерия на канапето. Камината с метална облицовка пък е фокусна точка на интериора, създавайки приятен контраст между елементите, на фона на паркета (създаден от екологичен фурнир) – хармония между метал и дърво. Дизайнът смесва успешно съвременно обзавеждане с нестандартни елементи, които създават усещане за индивидуализъм. Отворените рафтчета превръщат поставените върху тях вещи в декоративни детайли, а дървените шкафове отдолу побират повечето от вещите във всекидневната.


Добре организирана кухня

Комфортни еко интериори

Стенната облицовка над кухненските плотове е от рециклирани керамични плочки, а шкафовете – от рециклирана дървесина. Кухнята е обзаведена с уреди от енергиен клас А, които спестяват ресурси и намаляват сметките за електричество на домакинството. Обзавеждането е минималистично, без излишни детайли, като до прозорците е добавена свежа зеленина в саксийки, която създава настроение. Палитрата на помещението е неутрална и пастелна – в нея се съчетават нежно зелено, бежово, бяло, кафяво и графитено сиво. Това прави кухнята гостоприемна и ненатрапчива като излъчване, а освен това я свързва тематично с трапезарията и всекидневната, които се намират на първия етаж, в едно общо помещение с отворен дизайн.


Домашен СПА кът


Комфортни еко интериори

Основната баня в къщата също е обзаведена семпло и ненатрапчиво, но именно това създава тази релаксираща атмосфера в интериора й. За да се създаде повече уединение, ваната е отделена от една част на помещението с няколко панела от матирано стъкло. За да се спести място, в едната част на аксесоара, където е оформено широко рафтче, е обособена вградена ниша за кърпите. Стените на банята са облицовани с тапет от естествена трева, а тоалетната е със специална система за пускане на водата, която спестява от ценната течност.


Органична красота


Комфортни еко интериори

Атмосфера, изпълнена със спокойствие и семпъл уют – това е основното предимство на тази органична спалня. Леглото е създадено от рециклирани дървени детайли, а картините върху стената са вдъхновени от красотата на природата, с нейните ненатрапчиви детайли. Завесите върху огромните прозорци са ушити от лен и коноп, а органичното спално бельо и ленените настолни лампи създават уютна и гостоприемна атмосфера. Палитрата на интериора е неутрална – сиво, бежово, кафяво и кремаво.


 Детска стая за трима


Комфортни еко интериори

Всяко от трите деца в семейството разполага с по един етаж на това компактно триетажно легло. То е създадено от рециклиран метал, чиито ръбове са заоблени, за да се предотвратят охлузвания и наранявания. Стаята е боядисана с безвредни бои от типа low VOC, които съдържат намалено количество на вредни летливи вещества.


Баня за децата

Комфортни еко интериори

Банята, отделена за децата, е обзаведена така, че да ги улесни при използването. Под мивката е монтирано стъпало, което се издърпва като чекмедже и което играе ролята на столче за стъпване. Подовата настилка представлява мозайка от ситно натрошени камъчета, а стените са боядисани в много приятен пастелен зелен нюанс. Вратичките на тоалетните шкафчета са направени от екологични панели, които могат да играят ролята и на панели за обособяване на помещенията.


Стая за релаксация


Комфортни еко интериори

На втория етаж се намира втора всекидневна, обзаведена уютно и гостоприемно. Тя е по-уединена от първата и сякаш е създадена само за семейството в дома – интериорът е обзаведен с комфортни канапета, палитрата се състои от меки нюанси на охрата, бежовото и шоколадово кафявото, а върху прозорците са монтирани органични щори от бамбук.

Източник: myhomeideas.com







Няма коментари


ключови думи
еко интериор, дизайн, интериор, интериорен дизайн, къща

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg