фирми продукти
представяме
работа
 
9 уникални постелки за банята

Постелката в банята не е жизненоважен аксесоар, но може да реши редица проблеми – хлъзгането върху плочките, контактът със студения под, дори нуждата от масаж на краката. Вижте няколко интересни идеи за постелки за баня, чийто нестандартен дизайн ще Ви кара да се усмихнете и да ги пожелаете.


1. Постелка за баня с чехли


уникални постелки за банята

Макар на пръв поглед да изглежда неудобно, ще оцените по достойнство вградените в постелката чехли още при първия контакт със студените плочки, на излизане от горещата вана. Чехлите ще са винаги под ръка при нужда и ще предотвратят рисковете от подхлъзване върху мокрия под. Нестандартната постелка може да се използва и като необичаен начин да избършете пода в банята от водата при къпане.

уникални постелки за банята


2. "Кърваво" килимче за баня


уникални постелки за банята

Ако сте почитатели на криминалните романи и екшън филмите, ето един аксесоар за Вас – килимче за баня с фалшиви следи от кръв. Да не говорим за ужаса, който ще изпитат Вашите гости, посещавайки банята. В действителност, освен много ефектно, килимчето е удобен и мек аксесоар, който ще предпази крачетата Ви от мокрия и студен под в банята.

уникални постелки за банята


3. Килимче от мъх


уникални постелки за банята

Казват, че ходенето бос по свежа трева стимулира циркулацията на кръвта в организма. Къде обаче да намерите полянка в средата на оживения град? Ето решението на дизайнера Jimmy Choo – килимче за баня с истински мъх. Усещането за голите стъпала върху мъха е същото като това от сочна трева. Основата на килимчето е от специална пяна, наречена plastazote, която задържа влагата. Килимчето съдържа три вида мъх – топчест, островен и горски, а влагата в банята е достатъчна, за да го поддържа сочен и свеж.

уникални постелки за банята


4. Постелка за баня от гумени "камъчета"


уникални постелки за банята

Тази гумена постелка за баня осигурява стабилна основа за ваната или пода, като едновременно позволява на водата да се стича в канала. Дизайнът й наподобява речни камъчета, а дъното й съдържа множество малки гумени вакуумчета, които не позволяват на постелката да се измества върху мокрия под.

уникални постелки за банята

уникални постелки за банята


5. Постелка за ваната "Акватопия"


уникални постелки за банята

Ако досега сте мокрили коленете си или сте се изгърбвали, докато къпете детето си, ето едно решение – постелка за банята, която осигурява отлична основа за коленете. Непромокаемата материя и плътен пълнеж на аксесоара позволяват да застанете спокойно до ваната, а удобните джобчета осигуряват допълнително място за поставянето на шампоана, балсама или четката за коса. Функционалният дизайн пасва върху ръба на ваната и създава непълзгаща се база върху всякаква настилка.

уникални постелки за банята


6. Футболно килимче за баня


уникални постелки за банята

Почитателите на футбола също имат своето решение за банята – килимче за баня с релеф на футболно игрище, допълнено с чехли, чийто дизайн е вдъхновен от футболните топки. Двата аксесоара се допълват чудесно и създават тематичен акцент, подходящ за почти всякакъв интериор.

уникални постелки за банята


7. "Килимче" от тиково дърво


уникални постелки за банята

Този красив аксесоар е създаден от скъпоценна тикова дървесина и е чудесно решение за пода до ваната. Той осигурява сигурна повърхност без плъзгане, удобство за краката и комфорт от естествената дървесина. Материалът е обработен допълнително с минерално масло срещу плъзгане и развитие на гъбички, за водонепромокаемост на дървото и за издръжливост на аксесоара.


8. Килимче от речни камъчета


уникални постелки за банята

Усещане за връзка с природата, приятен масаж на стъпалата и неплъзгаща основа – това са основните предимства на това красиво килимче от внимателно подбрани гладки речни камъчета. Те са с различен нюанс на кафявото, бялото и сивото, така че се получава един интересен дизайн, сходен на ефекта в природата. Освен в банята, килимчето може да се използва и в другите помещения на дома, както и като изтривалка на входа на къщата.

уникални постелки за банята

уникални постелки за банята


9. Постелка за душ с грижа за краката


уникални постелки за банята

Този практичен аксесоар осигурява не само удобна, неплъзгаща се гумена повърхност за ваната, но и грижа за краката. Той разполага с вграден диспенсер за сапун, безопасно пускащ течност чрез топчета, както и с вградена пемза за краката. Това позволява да измиете и изчистите стъпалата си, без да се налага да се навеждате ниско и да изпълнявате сложни акробатични номера, рискувайки да се плъзнете на пода на ваната.


Източник: gadgetsharp.com







Няма коментари


ключови думи
баня, постелка за баня, аксесоар, плочки, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg