фирми продукти
представяме
работа
 
Нестандартни кухненски аксесоари за вино

Кой е казал, че работата в кухнята трябва да бъде скучна? Ето няколко кухненски аксесоара, които ще Ви помогнат да отваряте и съхранявате бутилките с безалкохолни напитки и вино плътно затворени... по един забавен и нестандартен начин.


1. Тапа за бутилки с преспапие


Нестандартни кухненски аксесоари за вино

В празничните дни на зимата може да се използва този семпъл тематичен аксесоар – тапа за затваряне на бутилките, с прикрепена към него снежна топка (преспапие). Изборът е между фигурка на Дядо Коледа, снежен човек или иглолистно дръвче. За разлика от стандартните снежни топки, в тези няма течност, а само "сняг" от топчета стиропор. Всяка топка е с размер 6 сантиметра.


2. Тапа за бутилки "Упоритото гномче"


Нестандартни кухненски аксесоари за вино

Забавна и нестандартна, тази запушалка е направена от рециклиран метал и е с височина 11 сантиметра. Аксесоарът представлява метално гномче, здраво вкопчило се в запушалката за бутилки. То изглежда така, сякаш иска да извади тапата и да се вмъкне в бутилката, за да прави пакости. Според древните египтяни гномите пък са най-верните пазители на виното.


3. Отварачка "Лос"

Нестандартни кухненски аксесоари за вино

Странна, но ефектна, тази отварачка за бутилки представлява макет на глава на лос – трофей от лова. Не е нужно обаче да убивате невинни животни, за да се снабдите с този аксесоар, направен от пластмаса.


4. Тапа за вино "Корабокрушенци"


Нестандартни кухненски аксесоари за вино

Ако говорим хипотетично, ако се окажете сами на безлюден остров насред океана, надали основната Ви мисъл ще е дали имате достатъчно вино в запас. Не така мислят обаче създателите на тази ексцентрична запушалка за бутилки с вино. Те са оформили тапата от силикон, във формата на писмо в бутилка, чийто надпис гласи "Пратете вино".


5. Отварачка - жабка


Нестандартни кухненски аксесоари за вино

Семпла, но ефектна, тази отварачка за бутилки е създадена от зелена пластмаса във формата на подскачаща жабка. В "устата" на жабката е поставена металната отварачка, а крачетата й оформят удобна за хващане дръжка.


6. Отварачка - ключ


Нестандартни кухненски аксесоари за вино

"Отключете" желаните напитки с тази нестандартна отварачка за бутилки, направена от неръждаема стомана във формата на ключе. Можете да я поставите на ключодържателя заедно с другите ключове, за да Ви бъде аксесоарът винаги под ръка.


7. Отварачка "Широка усмивка"

Нестандартни кухненски аксесоари за вино

Този забавен и лесен за употреба аксесоар ще се превърне в неотменен акцент за празничната маса. Усмихнатото му личице ще озари деня Ви с бутилка портокалов сок, а вечер ще Ви отпусне с бутилка хубаво вино.


8. Отварачка за хладилник - магнит


Нестандартни кухненски аксесоари за вино

Сега отварянето на бутилките е още по-лесно – използвайте поставената върху хладилника отварачка за бутилки. Силният й магнит я държи на място върху уреда, докато Вие отваряте бутилката с бира или кола. Отварачката е направена от неръждаема стомана, а магнитът е скрит зад гумена защита, за да не драска повърхностите. Аксесоарът е в сребрист цвят, има стилен дизайн и е с размери 20 х 12 сантиметра.


Източник: perpetualkid.com







Няма коментари


ключови думи
кухненски аксесоари, вино, отварачки, тапа, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg