фирми продукти
представяме
работа
 
Модерно и просторно бунгало

Стилно и обзаведено с вкус, това бунгало приютява четиричленното семейство на своите собствениците през почивните дни. Макар да не е голямо като площ, вътрешността му е разпределена внимателно, а стаите са обзаведени практично, така че да се създаде усещане за простор. Мебелите с изчистен дизайн и ярките акценти създават едни стилни и едновременно с това смели интериори.


Семпла къщурка


Модерно и просторно бунгало

Бунгалото се намира в Лонг Айлънд и е заобиколено от зеленина. Макар и малка, предната му веранда е чудесно място за сутрешното кафе. Белите детайли по фасадата подчертават красотата на конструкцията, а каменната пътечка съчетава всички нюанси в екстериора – бяло, сиво-синьо и кафяво. Що се отнася до прозорците, те са оборудвани с кокетни капаци, които изпъкват чудесно върху сиво-зелената облицовка на сградата.


Връзка с природата


Модерно и просторно бунгало

Стилната и красива кухня е обзаведена с много вкус и внимателно подбрани детайли. Вместо скъпи аксесоари, собствениците са декорирали семплата дървена маса за хранене с няколко малки тикви и с есенни клончета, поставени във високи вази. На фона на искрящо белите кухненски шкафове, тапицираните в черна кожа столове за хранене и плотовете в черен цвят създават отчетлив контраст. Балансиращият елемент в палитрата пък са топлите тонове на кафявото от масата, настилката и стилния абажур.


Минимализъм в кухнята

Модерно и просторно бунгало

Семплите кухненски шкафове са решени в бяло и черно, и са допълнени от уреди от неръждаема стомана. Огромният прозорец над мивката осигурява на помещението изобилие от слънчева светлина, която допълнително подчертава стилния дизайн на интериора. Шоколадовият паркет подсилва контраста и свързва визуално кухнята с трапезарията.


Комфортът като приоритет


Модерно и просторно бунгало

Коженият диван с Г-образна форма, поставен в средата на неголямата всекидневна, е перфектното място за цялото семейство в свободното време. Той е удобен и практичен, а холната масичка лесно може да се превърне в място за игра на деца и възрастни. Двата оранжеви фотьойла са чудесно допълнение към иначе неутралната кремаво-шоколадова палитра – те добавят ярък детайл в интериора и кореспондират с оранжевите аксесоари наоколо.


Цветни акценти

Модерно и просторно бунгало

Обзаведена семпло и стилно, малката баня е превърната в оазис на спокойствието. Искрящо белият цвят на стените, ламперията, пода и порцелановите елементи е допълнен от ярко оранжеви акценти, които изпъкват на неутралния фон. Частичната ламперия и геометричните форми върху настилката пък създават повече текстура в интериора.


Обзаведено със стил


Модерно и просторно бунгало

Многофункционалното канапе до прозореца е чудесно място за четене, разговори или пък следобедна дрямка. Двете малки масички през него могат да се местят при нужда встрани и могат да се използват за поставяне на книги, храни и напитки. Цветните детайли върху декоративните възглавнички създават настроение, а семплите картини над канапето разнообразяват монотонния дизайн на белите стени.


Детайли и пак детайли

Модерно и просторно бунгало

Уютната спалня е решена в светли нюанси на зеленото и сивото, допълнени от ярки оранжеви акценти и щампи. Абаносово черните мебели създават контраст, подчертан допълнително от стилните детайли върху нощните шкафчета.


Комфортен ъгъл


Модерно и просторно бунгало

Стилното плетено кресло, поставено до прозореца в ъгъла на спалнята, е място за четене и занимания с хобито. Меката възглавничка не е само с декоративна роля, а изпълнява и практична функция, създавайки удобство за гърба на седящия. Семплата подова лампа допълва интериора и осигурява светлина при четенето, а малката странична масичка в червено е красив детайл и място за декорация.


Офис в ъгъла


Модерно и просторно бунгало

В единия край на всекидневната е обособен малък кът за работа и учене, обзаведен с бюро, стол и шкафче с чекмеджета. Мястото е достатъчно за съхранение на основните аксесоари и документи, необходими за работа, както и за поставянето на лаптоп. Шкафът е решен в наситен портокалов нюанс и се превръща в ярък акцент на фона на кремаво-кафявия фон. Така създаденият кът е чудесно решение за иначе неизползваемата ниша под скосения таван на помещението.


Живот сред природата


Модерно и просторно бунгало

Около къщурката е оформена неголяма градинка със зелена ливада, на която е оформен кът за почивка. Той е разположен сред зеленината и е обзаведен с два дървени шезлонга и малка масичка за храни и напитки. За да се свържат тематично екстериорът и интериорът, тук е използвано семпло одеялце в ярко оранжево – един от отличителните цветове в дизайна на къщата.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
мебели, бунгало, обзавеждане, интериор, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg