фирми продукти
представяме
работа
 
9 креативни поставки за вещите у дома

Вижте няколко невероятни дизайнерски идеи за домашни аксесоари, които ще Ви грабнат с нестандартната си форма и практичност.


1. Поставка за ножове "The Ex"

9 креативни поставки за вещите у дома

Не само функционален, но и терапевтичен, този красив аксесоар е наречен "The Ex" ("Бившият/бившата"). Макар да подстрекава към насилие, "The Ex" е всъщност един ефектен и нестандартен аксесоар за кухнята, който веднага ще привлече погледите на гостите.


2. Офис държач - човече


9 креативни поставки за вещите у дома

Този забавен и практичен аксесоар помага на потребителите да поддържат работното си бюро чисто и подредено. Той представлява услужливо човече, седнало на тоалетна чиния, което дава възможност за съхранение на основните офис приспособления. Човечето има поставка за химикалки (в задната част и в устата), контейнерче за кламери в тоалетната и ролка с тиксо в ръцете.

9 креативни поставки за вещите у дома

Допълнителните бонуси са приспособлението за късане на тиксо върху крачетата, както и магнитното дупе на човечето, което осигурява необходимите кламери с едно движение.


3. Поставка за клечки за зъби "Фред"


9 креативни поставки за вещите у дома

Още едно "садистично" творение на дизайнерите – поставката за клечки за зъби OUCH. Човечето е наречено Фред, който е част от цяла колекция практични аксесоари за дома с негово участие. С този нестандартен акцент с "вуду" привкус потребителят може да си осигури интересна декорация за масата и едновременно с това да разполага винаги с клечка за зъби под ръка.

9 креативни поставки за вещите у дома


4. Поставки за ключовете

9 креативни поставки за вещите у дома

За онези, които винаги се чудят на кого са захвърлените в коридора или антрето ключове, дизайнерите са измислили тези нестандартни държачи. Те съществуват в две разновидности – мъжка и женска, за да знае всеки член от семейството коя връзка е неговата. Държачите представляват семпли фигурки на мъж и жена със съответните ключета, които се вкарват в специално създадената ключалка. Ключетата пък са свързани с халка, на която се поставят останалите ключове.


5. Поставка за химикалки "Фред"


9 креативни поставки за вещите у дома

Още един от тематичните аксесоари с участието на нещастния Фред. Поставката представлява истинско местопрестъпление. Тя е подходяща за бюрото в домашния офис (но не и в детската стая) и като се изключи садистичният аспект, аксесоарът е един наистина ефектен акцент за дома.


6. Държач за книги


9 креативни поставки за вещите у дома

Това приспособление не е точно поставка, но пък е наистина практично. С негова помощ  потребителят може да захване книгата, която чете така, че тя да стои отворена на желаната страница, без да се налага постоянно да я държи. По този начин всеки може да си осигури приятни часове в компанията на хубава книга, без досадното прелистване и натискане на страниците.


7. Поставка за четките за зъби

9 креативни поставки за вещите у дома

Тематична поставка за четките за зъби в банята, с формата на зъбче. Цената на красивия и практичен аксесоар е 11 паунда, като за тази сума потребителят си осигурява място за четири четки, както и постоянно напомняне защо трябва да мие зъбите си всеки ден по два пъти.


8. Закачалка за ключове - мустаци

9 креативни поставки за вещите у дома

За онези, които постоянно губят многобройните си връзки с ключове откъде ли не, ето едно нестандартно решение с ефектен вид. Мустаковата закачалка притежава 5 кукички за окачване на ключовете. Размерите й са 45х10 см, а подходящо място за нея е стената над тоалетката в антрето или коридора, където ключовете ще бъдат винаги под ръка.


9. Дзен поставка за самобръсначките


9 креативни поставки за вещите у дома

Ето още един интересен и забавен аксесоар за банята – красива поставка за самобръсначките, която се поставя на стената чрез вакуумен държач. Аксесоарът представлява седнало човече със скръстени ръце, което държи саморъсначката между краката си.


Източник: oddee.com







Няма коментари


ключови думи
поставки, поставки за вещи, аксесоари, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg