фирми продукти
представяме
работа
 
Разхвърлян шик


Собственичката на този слънчев и цветен апартамент обича да експериментира с нюансите, палитрите и формите. Резултатът са необичайните интериори, които тя е създала в своя дом, в които се преплитат нестандартни цветови комбинации, смели аксесоари и меки материи.


Свежа всекидневна


Разхвърлян шик

Тук собственичката е предпочела да заложи на нестандартен подход при избора на мебели – пред семплото, но удобно канапе е поставено компактно сандъче, което играе ролята на масичка за кафе. Върху настилката от светла дървесина е постлан мек килим, който обособява визуално кътчето за сядане. Макар на пръв поглед да изглежда хаотична, цветовата палитра на интериора е внимателно подбрана – дори ярките аксесоари и смели акценти имат своето място в дизайна, а цветовете им са част от палитрата.

Разхвърлян шик

Канапето е отрупано с разноцветни възглавнички, които освен красиви са и удобни. Синята акцентна стена координира като цвят на част от възглавничките, както и на покривката на масичката за кафе. Мебелите са подбрани в две разновидности – такива от светла дървесина и такива от изкуствена кожа в шоколадов оттенък. Шоколадовото, карамеленото и бялото са чудесна основа на палитрата, допълнена от свежи пръски в синьо.


Слънчева трапезария


Разхвърлян шик

В съседство на всекидневната се намира обляната в светлина трапезария – тя е разположена в другия край на помещението и се състои от малка масичка за хранене и четири семпли стола. Масата е от светла дървесина, като по този начин се вписва чудесно в цялостния дизайн на помещението. Декорацията в интериора е минималистична – няколко великолепни цветя във ваза върху масата и очарователен абажур във формата на сфера.


Кът за четене


Разхвърлян шик

Ъгълът в едно от помещенията е превърнат в семпъл кът за четене. Ъгловата библиотека е с височина почти до тавана и събира всички книги на собственичката. До нея са поставени малка стълбичка за достъп до горните рафтове и кокетен сгъваем стол за четене, който може да се прибере до стената, когато не се използва. Гърбът на библиотеката е боядисан в гълъбово сиво, за да координира на цвета на стените.


Огледален коридор


Разхвърлян шик

Кой казва, че коридорите трябва да бъдат боядисани в светъл цвят? Тук собственичката отново е заложила на нестандартното, оцветявайки стените към стълбището в наситен шоколадов нюанс. За да компенсира тъмния цвят на фона, тя е аранжирала няколко различни по форма и размери огледала. По този начин интериорът изглежда ефектно, дори малко щуро, а огледалата отразяват светлината в помещението и я разпръскват настрани.


Щури цветове


Разхвърлян шик

Работната стая е оформена по един запленяващо нестандартен начин – в нея са съчетани ярки цветове и ефектни аксесоари. Тук се намира работният кът, до който е оформено място за отмора. Основният фон е в розово, а допълнителните акценти са в яркожълто, яркочервено, тъмносиньо и карамелено. Розовото не е използвано върху всички стени, а само за една от тях, която е с наситен бонбонен нюанс. Останалите три стени са в мек лавандулов оттенък.

Разхвърлян шик

Работният кът е семпъл и компактен – той се състои от малка маса, изпълняваща ролята на бюро, два стола и органайзер, монтиран на стената.


Кът за разговори


Разхвърлян шик

В другия край на помещението е разположен кокетен кът за разговори, обзаведен с малка масичка за кафе, две столчета, удобно канапе и няколко меки подови възглавнички. Стената в лавандулово е декорирана по интересен начин – чрез букви, подредени в надпис. Мястото е оформено така, че да провокира разговори – седящите са близо един до друг и не се налага да викат, за да се чуват един друг.

Разхвърлян шик

Макар да е оформен стилно и с вкус, дизайнът не е твърде сериозен – тук собственичката вмъква щрихи от своя закачлив стил чрез декорацията от цветни точки на масата, както и чрез ярките нюанси на акцентите.


Спалня в яркочервено


Разхвърлян шик

Спалнята също е решена в непривични за този тип помещения цветове – стените й са обагрени в наситено червено, а завивките на леглото са в нежен розов нюанс. Макар и смела, палитрата създава характер и интерес в интериора.

Разхвърлян шик Разхвърлян шик

Обзавеждането на спалнята е семпло – легло, малко нощно шкафче и кът за четене встрани от леглото, състоящ се от малка масичка-поставка и комфортен фотьойл.


Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, аксесоари, декорация, цветови комбинации, идеи за дома

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg