фирми продукти
представяме
работа
 
6 екологични материала за кухненския плот

Днес, когато все повече хора се обръщат към екологичните алтернативи, на пазара може да бъде намерено разнообразие от еко материали за плотовете в кухнята или банята. Вижте по-известните от тях:


1. Рециклиран изкуствен материал

6 екологични материала за кухненския плот

Регенерираният изкуствен материал е съчетан с бляскави елементи от рециклирано стъкло. На външен вид материалът напомня за парчета стъкло, разпръснати върху фин бял пясък на брега на океана.


2. Бамбук


6 екологични материала за кухненския плот  6 екологични материала за кухненския плот

Бамбукът като материал е високо ценен в интериорния дизайн – той е издръжлив, стилен на външен вид материал, който е и много екологичен по отношение на пестене на природните ресурси (бамбуковото растение расте изключително бързо). Облицовките от бамбук са подходящи не само за кухненските плотове, но и за настилката.


3. Неръждаема стомана

6 екологични материала за кухненския плот

За любителите на модерния дизайн, плотовете от неръждаема стомана имат допълнителни предимства – те са устойчиви на развитието на бактерии и затова могат да се видях най-често в кухните на ресторантите. За да постигнете още по-стилен вид на кухненския плот от стомана, изберете такъв със заоблени ръбове.


4. Композитен плот

6 екологични материала за кухненския плот

Композитният материал най-често комбинира няколко под-материала – например пресована хартия и цимент. Той е екологична алтернатива на плотовете от несмлян талк и притежава гладка текстура и матов завършек.


5. Рециклирано стъкло

6 екологични материала за кухненския плот

Направен от 100% рециклирано стъкло, този вид материал за кухненски плотове е не само екологичен, но и много красив. Той съществува в голямо разнообразие от нюанси и затова е особено подходящ за хора, които обичат да експериментират с цветовете.


6. Акрилни плотове

6 екологични материала за кухненския плот

Екологична алтернатива на естествения камък и ламината, този изкуствен материал е създаден от акрил и е направен от минимум 12% рециклирани материали.

Източник: remodelingcenter.com







17 юни 2010 21:51 | vypros
От: tedi
Kyde v BG mogat da se namerqt takiva plotove i kakva im e cenata?
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
Идеи за дома, екология, кухня, обзавеждане, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg