фирми продукти
представяме
работа
 
7 хитри идеи за всекидневната

Спестете място във всекидневната си, като използвате някоя от тези хитри идеи. Така помещението ще изглежда по-спретнато и подредено, а едновременно с това ще успеете да съберете по-голяма част от своите вещи.


1. Стилно решение


Идеи за всекидневната

Вместо стандартната масичка за кафе, поставете във всекидневната си две или три еднакви плетени коша с капак. Освен много красиви, те са и практични – във вътрешността им можете да поставите книги, списания или одеяла. Върху капака им пък можете да поставите подходящо по размери подносче с напитки и храни.


2. Рафт над радиатора


Идеи за всекидневната

Ако не искате да губите мястото, на което е поставен радиатор, монтирайте над него рафт. Рафтчето можете да направите и от срязана наполовина стара кръгла маса, монтирана върху стената, на разстояние от горната част на радиатора (за да се движи топлият въздух свободно). Монтажът може да се направи с L-образни скоби, а рафтът може да се използва за поставяне на книги, списания, чаши, играчки или декорация.


3. Шкаф на етажи


Идеи за всекидневната

Поставете една върху друга три дървени пейки с различен размер, за да създадете лесна и функционална система от рафтове, на които да поставяте книги, декорация и други вещи. Предварително можете да боядисате всяка пейка в ярки нюанси, а за повече сигурност е добре да залепите и заковете пейките една към друга.


4. Мобилна библиотека

Идеи за всекидневната

Тази ефектна мобилна библиотека е направена от 3 броя здрави дървени щайги, поставени една върху друга. Тя ще побере немалка част от книгите, списанията и дисковете във всекидневната, а за повече удобство в долната й част можете да монтирате четири колелца. За да си осигурите стабилност на мебела, заковете на няколко места допирните точки между щайгите.
 

5. Нестандартна странична масичка

Идеи за всекидневната

Превърнете няколко обикновени предмета в неочаквана мебел – тази странична масичка е създадена от старинен куфар и четири кегли за боулинг. Кеглите са обърнати наопаки, а по-тънката им част е изравнена, за да послужат за крачета. В по-дебелата си част те са монтирани за куфара с дълги винтове с метални шайби.


6. Лесна организация на библиотеката

Идеи за всекидневната

За да организирате по-лесно книгите в библиотеката си, използвайте тази лесна и ефектна идея – подредете дървени или пластмасови парчета от старите детски игри на думи. С тяхна помощ можете да изпишете с думи съдържанието на рафта (например "детски книги", "градинарство", "здраве" и прочее), като ги залепите едно до друго върху ръба на библиотеката. Ако не разполагате с такива парчета, можете да използвате и малки дървени кубчета, върху които да изпишете желаните букви.
 

7. Витрина за списания

Идеи за всекидневната

За да намирате с един погледа нужното списание или вестник, подредете актуалната преса върху обикновена дървена стълба, предварително почистена и боядисана. Поставена върху стената или облегната на нея, тя ще играе ролята на ефектна "закачалка" за списания и вестници.

Източник: remodelingcenter.com







Няма коментари

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg