фирми продукти
представяме
работа
 
11 идеи за ъглова кухненска мивка

Използвайте пълноценно пространството в ъгъла на кухнята, като поставите там кухненската мивка. Ето и няколко идеи.


1. Кухненска мивка във френски стил

Кухненска мивка

Рафтът за чинии в ъгъла на кухнята, монтиран над мивката, улеснява изключително много прибирането на съдовете след измиването им. Кранчетата и батерията са в унисон с традиционния стил на шкафовете, както и с облицовката от дървени летви (подобна на ламперия) на стената зад мивката.


2. Ъглова кухненска мивка от неръждаема стомана

Кухненска мивка

Поставянето на мивката под прозореца на ъглова стена отваря гледката и намалява усещането за тясно пространство в кухнята. Близостта на мивката до печката пък улеснява почистването след готвене.


3. Кухненски център около ъгловата мивка

Кухненска мивка

Изместването на мивката в ъгъла освобождава част от кухненския плот, който може да се използва за приготвяне на храна, както и за оформяне на кухненски център, в който да се поставят част от уредите.


4. Ъглов бар

Кухненска мивка

Добавете бар с напитки в кухнята си, без да заемате излишно пространство. Комбинирайте бара с мивка в ъгъла, като поставите чашите и другите принадлежности във висок шкаф до мивката.


5. Осветление над мивката

Кухненска мивка

Поставете неонова лампа от долната страна на шкафовете, над кухненската мивка в ъгъла. Препоръчително е съдомиялната машина да е наблизо, за да се използва по-ефикасно пространството наоколо.


6. Медна кухненска мивка


Кухненска мивка

Освежете бялата кухня като поставите медна мивка на видно място в ъгъла – тя ще се превърне в интересен акцент на кухненския интериор. Добавете медни дръжки на шкафовете, за да създадете хармония и визуален баланс.


7. Две мивки


Кухненска мивка

Две мивки са по-добре от една, особено ако кухнята се ползва от повече от един човек. Използвайте едната при приготвянето на храната, а другата – при почистване. Разделете ги физически и визуално като поставите едната в ъгъла, а другата – на стандартното място или върху кухненския остров.


8. Шкафче зад ъгловата мивка


Кухненска мивка

Малкото шкафче зад ъгловата мивка позволява да държите под ръка средствата за миене на чинии, като в същото време те са прибрани и не създават безредие по кухненския плот.


9. Интегрирана ъглова мивка


Кухненска мивка

За по-нестандартен дизайн интегрирайте ъгловата мивка в кухненския плот. Тук плотът е от материал, наподобяващ бетон, и обгръща мивката от всички страни.


10. Ъглова кухненска мивка с гледка

Кухненска мивка

Премахнете усещането, че сте затворени в кухнята от всички страни, като поставите мивката срещу прозореца в ъгъла на стаята, с гледка навън


11. Дъгообразен кухненски плот

Кухненска мивка

Този кухненски плот с вградена двойна мивка е с дъгообразна форма и плавно свързва двете стени в ъгъла на кухнята. Плотът от неръждаема стомана пък създава изгладен и съвременен дизайн на интериора.

Източник: kitchenbathideas.com







18 април 2016 12:27 | мивки
От: comfort.bg
Въпросите си за такъв продукт можете да отправите към фирмите от този списък: https://www.comfort.bg/bg/tag/srchfirms/%EC%E8%E2%EA%E8/1.html?keyword=%EC%E8%E2%EA%E8
16 април 2016 14:35 | От къде да купя?
От: Снежана
Има ли вариант на шкаф с ъглова мивка, готов да се закупи от някъде?
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
Идеи за дома, кухня, кухни, кухненска мивка, ъглова мивка

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg