фирми продукти
представяме
работа
 
Пейка в трапезарията: Удобство и стил

Тапицираните пейки са прекрасен начин за спестяване на пространство в дома, за обзавеждане на малки кътчета или тесни ъгли. Те са особено практично решение за трапезарията, особено ако тя не е обособена в отделно помещение, а за нея е отделен малък кът от кухненското помещение.


1. Слънчев кът за закуска


Тапицирана пейка

Успокояващите цветове на ъгловата тапицирана пейка създават приятна атмосфера и настроение в трапезарията. Тук класическият плат на райета върху пейката е в унисон с жълтия тапет и тапицерията на столовете.


2. Повече цвят

Тапицирана пейка

Богатите червени и жълти нюанси подчертават красотата на тъмната дървесина в тази трапезария. Масата е поставена по дължина пред тапицираната пейка до прозореца, за да има повече места за сядане.


3. Бърза промяна

Тапицирана пейка

С поставянето на масата близо до пейката под прозореца, стилът на интериора моментално се променя. Благодарение на елегантните римски щори, подчертани от драперията над прозореца, свежите лавандулови нюанси и щампованите материи, този кът за хранене е превърнат в чудесно място за събиране и разговори.


4. Място за възглавниците


Тапицирана пейка

Ако не използвате пейката до прозореца всеки ден, можете да я използвате като място за четене и почивка. Възползвайте се от възможността да добавите повече цвят в интериора, като поставите върху пейката няколко декоративни възглавници в свежи цветове и щампи.


5. Ведра елегантност

Тапицирана пейка

Възглавниците добавят елегантност и комфорт върху тази тапицирана пейка. Прозорецът осигурява достатъчно светлина, а  кръглата маса визуално омекотява 90-градусовия ъгъл на пейката.


6. Стилен елемент


Тапицирана пейка

В тази трапезария, пълна с мебели и аксесоари от дърво, ненатрапчивите неутрални цветове правят тапицираната пейка да изглежда жизнерадостно и ведро. Мекият контраст подчертава акцентите, без да претрупва интериора.


7. Провинциална красота


Тапицирана пейка

Рустикалният дизайн на карираната тапицерия стои съвсем естествено до дългата чамова маса в кухнята. Дизайнът е семпъл, а тясната памучна покривка на масата и свежите цветя подчертават неговия чар.


8. Синя магия

Тапицирана пейка

Синьото и жълтото се комбинират чудесно в тази уютна трапезария. Яркосиният цвят и смесицата от шарки освежават дизайна на интериора и създават акцент върху тапицерията на пейката под прозореца.


9. Полукръгла тапицирана пейка

Тапицирана пейка

Кътчето за хранене с формата на полукръг придава модерен вид на тази кухня, която всъщност притежава по-скоро традиционен дизайн - прави ъгли и прави линии. Масата се състои от гранитен плот върху краче от неръждаема стомана, закрепено за пода. Пейката пък следва извивките на стаята, за да се използва максимално пространството.


10. Уютен кът в ъгъла на стаята

Тапицирана пейка

Уютната вградена пейка е поставена в ъгъла на стаята, на мястото на традиционната правоъгълна маса със столове. Изпиращата се велурена тапицерия и памучните възглавници могат бързо и лесно да се почистват. В допълнителните шкафчета, вградени под пейката, могат да се съхраняват част от вещите – кухненски кърпи, книги или училищните принадлежности на децата.

Източник: bhg.com







Няма коментари


ключови думи
трапезария, пейка в трапезарията, тапицирана пейка, пейка

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg