фирми продукти
представяме
работа
 
Шкафчето в банята: Функционално и красиво

Опитайте тези лесни, практични и красиви идеи, за да превърнете тоалетното шкафче в банята в стилен и практичен акцент.

баня

Тук показаният шкаф е особено подходящ за целта заради солидните си врати, вътрешните полици, които могат да се пренареждат, както и заради голямото долно чекмедже. Горното шкафче пък осигурява дори още повече пространство в банята, като събира по-голяма част от тоалетните принадлежности, използвани ежедневно.


* Максимална употреба на пространството

баня

Повечето от съвременните бани са твърде малки, за да си позволим разхищение на пространството, затова правилният избор на шкафчето е от особена важност. То трябва да е функционално, но и красиво на външен вид, за да започване деня си с усмивка. Поставете в кутии различните тоалетни принадлежности - бои, червила, връзки за коса и всички останали малки и лесни за губене аксесоари, които обикновено създават голяма бъркотия. Върху кутиите поставете етикети, за да можете да намирате бързо необходимите неща.


* Създайте дълбочина с богати мотиви


баня

Добавете цветове и шарки вътре в шкафа, като създадете фон с цветна хартия (хартията се залепва или закрепва върху задната част на шкафа с двойнозалепващо тиксо). Ако влагата създава проблеми, можете да използвате миещ се тапет.


* Удобно съхранение


баня

Вместо да изхвърлите металните кутии от нескафе, храна или други покупки, можете да ги превърнете в ефектни аксесоари, като покриете външната им част с декоративна хартия. Отрежете хартията с необходимия размер и залепете с двойнозалепващо тиксо или лепило. Ако използвате за всички проекти еднаква декоративна хартия, ще унифицирате кутийките и ще създадете усещане за по-подредена баня.


* Всичко под ръка


баня

Помислете за нещата, които използвате всеки ден и за тези, които са Ви нужни по-рядко. Планирайте организацията на шкафчето си така, че нещата, които са Ви необходими всяка сутрин и всяка вечер, да са Ви винаги под ръка. Тук на боядисано рафтче под шкафчето е придаден състарен вид, като ръбовете му са обработени с шкурка. В плоскостта му пък са пробити две дупки с диаметър 7 см., за да могат в тях да се поставят удобно стъклени чаши за четките и пастата за зъби, и други тоалетни принадлежности от първа необходимост.


* Цветен дизайн

баня

Не Ви е необходимо много плат, за да ушиете тези красиви и цветни торбички с връзки, в които да поставяте пълнителите с козметика (течен сапун, гел за измиване, балсам за коса и прочее). Вместо да пълните с тях рафтовете, те ще красят банята, поставени на една ръка разстояние. Торбичките са окачени върху пластмасови кукички, залепени върху стената.


* Шкафче за всичко

баня

Подредете в шкафчето под мивката по-обемистите вещи - кърпи, хавлии, по-големи шишета, кошници с козметика и прочее. Тук, на метална закачалка от вътрешната страна на вратичката на шкафа, са окачени допълнителни ролки с тоалетна хартия, а въртящата се поставка осигурява лесен достъп и до вещите в дъното на шкафа.

Източник: diyideas.com







Няма коментари


ключови думи
шкафче, бани, шкафче за баня

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg