фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за вградена пейка под прозореца

Предлагаме Ви няколко идеи за удобна и практична пейка, вградена под прозореца, с които можете да добавите повече функционалност, комфорт и стил в дома си.


* Пейка с шкаф


Идеи за вградена пейка под прозореца 

Когато става въпрос за свободно пространство, то не бива да се пропилява напразно. Използвайте  всеки сантиметър от пространството чрез практични шкафовете, вградени под пейката до прозореца в кухнята. Те са отлично място за съхранение на сервизите за хранене, предназначени за специални случаи, на покривките за масата, както и за обемистите съдове, които не използвате всеки ден.


* Пейка в трапезарията

Идеи за вградена пейка под прозореца 

Използвайте максимално пространството в трапезарията, като комбинирате пейката под прозореца с масата за хранене. Тази конфигурация Ви позволява да настаните повече гости или да оставите пейката празна, за да се наслаждавате на гледката през прозореца.


* Пейка с двойно предназначение

Идеи за вградена пейка под прозореца 

Пейката под прозореца е много подходящ начин да скриете тръбите или радиатора в кухнята. Уверете се обаче, че радиаторът е добре вентилиран и че до него има лесен достъп, в случай, че се наложи да правите ремонт. Тук например пейката заема тясното пространство между два кухненски шкафа и го оползотворява максимално.


* Пейка за хранене

Идеи за вградена пейка под прозореца 

Още един вариант за трапезарията или кухнята, в който пейката под прозореца се използва за сядане край масата за хранене. Масата може да не стои постоянно до пейката, а да бъде придърпана само в случай, че очаквате повече гости.


* Ъглова пейка до прозореца

Идеи за вградена пейка под прозореца 

Ъгловата конфигурация прави тази пейка уютно място за децата, където те могат да пишат домашните си, да четат книги или да закусват след училище.


* Пейка до прозореца с тапицирана възглавница

Идеи за вградена пейка под прозореца 

Добавете комфорт в кухнята с помощта на тази цветна тапицирана възглавница върху седалката  на пейката. Този дизайн е много подходящ начин да добавите малко цвят в предимно белия кухненски интериор.


* Пейка в нишата


Идеи за вградена пейка под прозореца 

Тук малката ниша е оползотворена максимално чрез компактна и комфортна пейка до прозореца, под която има достатъчно място за съхранение на вещи. Отвореният  дизайн се съчетава с отоплителните уреди отдолу.


* Тапициран комфорт

Идеи за вградена пейка под прозореца 

Кухнята може да се превърне в място за забавление в дома. Дебелата тапицирана възглавница на седалката ще привлича гостите към пейката под прозореца и те няма да се пречкат, докато Вие готвите. Добавете няколко декоративни възглавници за още повече комфорт и стил.


* Пейка до шкафовете с напитки

Идеи за вградена пейка под прозореца 

Разположен между шкафа с чаши за вино и хладилния шкаф, тази пейка е перфектното място за гостите Ви да се настанят, докато приготвяте напитките. Те ще се чувстват комфортно върху дебелата тапицирана възглавница и ще могат да се насладят на гледката през прозореца.


* L-образна пейка под прозореца

Идеи за вградена пейка под прозореца 

Запълнете слънчевия ъгъл на кухнята с широка пейка, вградена между кухненските шкафове. Дебелата тапицирана възглавница и декоративните възглавници добавят мекота и комфорт в кухнята.

Източник: kitchenbathideas.com







Няма коментари


ключови думи
вътрешен интериор, обзавеждане, пейка до прозореца

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg