фирми продукти
представяме
работа
 
6 хитринки за спестяване на време

Спестете си време, когато то Ви е най-ценно – рано сутринта, когато бързате да се подготвите за работа. За целта можете да приложите няколко хитринки, които да улеснят подготовката Ви.


1. Лъжица за кафе с клипс

Хитрини за спестяване на време

Хитрини за спестяване на времеНе губете време в търсене на мерителната лъжичка, с която си правите кафе рано сутринта – тя може да бъде лесно превърната в многофункционален аксесоар, с който едновременно да мерите кафето и да затваряте пакета, в който се намира то.

За целта използвайте обикновена щипка – клипс и я залепете с подходящо лепило (метал-за-метал) към гърба на лъжицата.



2. Трик за дъждовните дни

Хитрини за спестяване на време

Чадърът трябва да Ви бъде винаги под ръка, особено в дъждовна сутрин. Затова поставяйте чадърите в дома си на специално място – най-добре до или върху входната врата (или вратата на гардероба в антрето). Системата за окачване е лесна – няколко S-образни кукички се монтират върху метални панти с подходящ размер, като пантите се поставят вертикално. Поставете куките така, че чадърите да не опират в пода и да не си пречат един на друг.


3. Магнитна лента за ключове


Хитрини за спестяване на време

За да намирате лесно необходимите ключове, не ги събирайте на едно място в тясно чекмедже или върху шкафа в антрето – поставете ги на тази практична магнитна лента, монтирана върху стената до входната врата. За целта можете да използвате и специална магнитна поставка за кухненски ножове, която обикновено се предлага със съответните винтове за монтиране.


4. Организация на гардероба

Хитрини за спестяване на време

Намирайте лесно дрехите си за деня, като предварително ги означите с тези лесни за направа етикети. Направете на всяка дреха дигитална снимка и ги обработете на компютъра си. Снимките може да са и черно-бели (когато ги принтирате), и да ги оцветите ръчно с цветни моливи. Пуснете на принтер изображенията, изрежете ги и ги залепете за парче картон – етикет. Картонените етикети завържете за закачалките чрез тънък шнур.


5. Организация на антрето

Хитрини за спестяване на време Хитрини за спестяване на време

Особено през зимата, в антрето се натрупва цял куп аксесоари, на всеки член от семейството. Организирайте ги така, че да ги намирате по-лесно, като използвате система от метални кошнички, монтирани върху стената чрез дървени летви. Кошничките се монтират вертикално, като можете да им залепите и етикети със съдържанието.

Хитрини за спестяване на време

Същата техника можете да приложите и в гардероба, като отделите по една кошничка за всеки член на семейството.


6. Организация на аксесоарите

Хитрини за спестяване на време

За да намирате лесно всеки аксесоар – шал или колан, организирайте ги върху метални дръжки за хавлии, като ги подредите върху широките лостове. За коланите можете да използвате метални лостове за кухненски аксесоари (с кукички).

Източник: Marthastewart.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, аксесоари, декорации

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg