фирми продукти
представяме
работа
 
Коркови аксесоари за домашния офис

Освежете работното място в дома си с тези лесни за направа коркови аксесоари. За да ги направите се нуждаете само от няколко празни кутии от консерва и малко корк.

коркови аксесоари

коркови аксесоари

коркови аксесоари



Какво Ви е необходимо:

* метални кутии от консерва или други подобни съдове (с предварително изгладени ръбове)
* спрей-боя
* тънка ролка корк
* здраво лепило
* ножици
* линийка
* молив
* щипки за пране (за да захванете корка, докато лепилото изсъхне)
* карфици


Как да ги направите:

1. Измийте и почистете от етикетите металните кутии, след което ги подсушете добре.

2. Напръскайте ги отвътре и отвън със спрей-боята в желания цвят, например бяло, като не забравяте ръбовете. Ако смятате за необходимо нанесете втори слой боя. Оставете боята да изсъхне.

коркови аксесоари

3. Разгънете ролката корк и поставете дъното на избраната кутия в края й. Отбележете с молив ширината на кутията и използвайте линийката, за да очертаете дълга права линия. Ако искате по-плътна облицовка на кутиите, за да забождате карфиците по-стабилно, отрежете парче корк, с което ще можете да увиете кутията два пъти.

4. Срежете парчето корк от ролката и поставете от вътрешната му страна (по късия ръб) линия от лепилото. Започнете да увивате корка около кутията, като добавяте периодично още лепило. Когато сте готови, захванете корковата облицовка с няколко карфици или щипки за пране, докато лепилото изсъхне добре.

5. След като лепилото стегне, вече можете да използвате контейнерчетата по предназначение – като саксии, вази или пък моливници. Върху корка пък можете да забодете бележки, снимки и надписи, като използвате карфици.

коркови аксесоари

коркови аксесоари

коркови аксесоари


Източник: designspongeonline.com







Няма коментари


ключови думи
корк, коркови аксесоари, домашен офис

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg